Danes se igra nekaj nižje ligaških nogometnih tekmovanj na stari celini, več pa si preverite v spodnjih stavnih analizah.

2.18 Severna Premier liga, Primer Division Warrington Rylands 1906 FC – FC Marske United
Tip: 2

2.65 Severna Premier liga, Primer Division Guiseley FC – Matlock Town
Tip: 1
Opis tekme: Tokrat bomo za vas preverili dogajanje v angleški Primeri division, Sever. Tekma se bo pričela ob 20:45 uri in sicer gre že za 8 krog. Matlock zaseda trenutno 5. mesto z 14 točkami in gol razliko 12:10. Moštvo je tako v letošnjo sezono vstopilo v zelo dobri formi. Vse prej kot v dobri formi pa je ekipa Guiseley, ki trenutno zaseda šele 15. mesto od skupno 22. ekip. Guiseley je do sedaj zbral 10 točk in negativno gol razliko 8:11. Moštvo je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizalo štiri poraze in samo eno zmago. Moštvo je tudi v seriji kar treh zaporednih porazov. Nazadnje je ekipa Guiseley v gosteh izgubila proti ekipi Blyth. Matlock pa je v malce boljšem nizu, saj so v enakem obdobju dosegli dve zmagi, dva poraza in remi. Matlock je nazadnje doma dosegel zmago z 4:2. Na zadnjem medsebojnem srečanju ekip Matlock in pa Guiseley smo lahko videli domači zmago ekipe Guiseley z 2:0. Tekma se je sicer igrala v FA pokalu, točneje v kvalifikacijah.

Stavne kvote: Vrhunska športna stavnica Bet365 nam za zmago domačinov ponuja kvoto 2.65. Remi je vreden kvote 3.30, zmaga moštva Matlock Town pa kvote 2.21 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

2.18 Southern League, Premier Division South Harrow Borough – Hendon FC
Tip: 1

1.63 EFL pokal Ipswich Town – FC Arsenal
Tip: 1

3.55 EFL pokal Stockport County – Wolverhampton Wanderers FC
Tip: X

1.85 EFL pokal Peterborough United – Tottenham Hotspur FC
Tip: 1

3.60 EFL pokal Rochdale – Liverpool FC
Tip: X

1.94 EFL pokal Cheltenham Town – Walsall
Tip: 1

3.60 EFL pokal FC Crewe Alexandra – Leeds United
Tip: X