Danes lahko igrate športne stave na prijateljske tekme v nogometu. Igra se tudi tenis in pa veliko košarke, več pa seveda v spodnjih stavnih analizah.

1.60 Mešano Dimitrov G / Badosa P – Thiem D / Kontaveit A
Tip: 1

2.06 Klubske prijateljske tekme Spezia – FC Groningen
Tip: 1

1.18 Moški, posamezno Đoković, Novak – Zverev, Alexander
Tip: 1

1.67 Beker van Belgie Royal Antwerp FC – Standard Liege
Tip: 1

1.63 Beker van Belgie Kaa Gent – Cercle Brugge
Tip: 1

1.42 Ligaški pokal Newcastle United – Bournemouth
Tip: 1

1.60 NBA Detroit Pistons – Utah Jazz
Tip: 2

1.48 NBA New York Knicks – Golden State Warriors
Tip: 1

1.45 NBA Miami Heat – Chicago Bulls
Tip: 1

1.28 NBA Phoenix Suns – Washington Wizards
Tip: 1

1.95 NBA Denver Nuggets – Memphis Grizzlies
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je super derbi zahodne konference, kjer bo vodilni Memphis gostoval pri drugemu Denverju. Zahodna konferenca je sicer letos zelo izenačena, tako da vsaka zmaga šteje, sploh v neposrednem dvoboju kot je današnji. Memphis je letos nanizal 19 zmag in 10 porazov, na zadnjih 10 tekmah pa je zbral 8-2. Denver pa je letos dosegel 18 zmag in 11 porazov, ter je na zadnjih 10 tekmah v nizu 6-4. Torej Memphis je v malce boljši formi, toda na današnjem gostovanju jim zagotovo ne bo lahko. Prvi strelec Denverja je tako kdo drug kot Jokič, ki na tekmo dosega 25 točk, 11 skokov in 9 podaj. Pri Memphisu pa je prvi igralec ekipe Ja Morant z 27 točkami na tekmi in 7 podajami. Pri Memphisu so danes na voljo vsi košarkarji, v ekipi tako ni poškodb. Ravno obratno pa je pri Denverju, kjer danes zagotovo ne bo igral Porter Jr.. Pod vprašanjem pa je Jokič, Murry, Green in pa Pope. Tudi zaradi tega in malce slabše forme, je danes v gosteh Memphis favorit za zmago. Je pa Memphis na zadnji izgubil OKC in sicer na gostovanju z 115:109. Denver pa je na zadnji tekmi doma premagal CHA z 119:115. Denver ima sicer 8 napad lige in pa 17 obrambo. So pa tudi 2 ekipa lige, kar se tiče doseženih košev po asistencah. Memphis pa ima 6 napad lige, 10 obrambo in pa 1 skok lige. Vse to so res elitni podatki, govorimo seveda za obe ekipi. Obetamo si lahko res super tekmo, sploh če bodo pri Denverju igrali z nekaterimi pomembnimi igralci (Jokič, Murry).

Stavne kvote: Stavnica Bet at home povezava nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.95. Zmaga gostov pa je visoka kvote 1.77.