Danes se bomo posvetili predvsem nogometni Ligi Narodov. Prav tako pa vam športne stavnice ponujajo stave na conmebol kvalifikacije v južni Ameriki.

Urugvaj – Brazilija
Tip: 2

1.69 Peru – Argentina
Tip: 2

1.52 Francija – Švedska
Tip: 1

1.97 Hrvaška – Portugalska
Tip: 2
Opis: Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, kjer se bosta pomerila hrvaška in portugalska. V skupini 3 je še kako zanimivo, saj bi naši južni sosedi lahko danes že izpadli v nižjo ligo. Hrvati so namreč 3. ekipa skupine 3, do sedaj so zbrali samo 1 zmago in kar 4 poraze. To pomeni, da so na kontu do sedaj vpisali samo 3 točke. Enako število točk ima tudi 4. Švedska, ki je na zadnji premagala ravno hrvaško z 2:1. Zadnja ekipa v tej skupini pa nazaduje v B skupino. Na drugi strani je Portugalska do sedaj zbrala 10 točk, to pomeni 3 zmage in pa po 1 remi in poraz. Edini poraz so na kontu vpisali proti Franciji, ki pa si je za zagotovila prvo mesto in igranje v končnici Lige narodov. Francija bo tako danes proti Švedski igrala brez pravega motiva, saj so si že zagotovili napredovanje v končnico. Tako da se lahko zgodi da danes Švedska pride do treh točk. Medtem ko bo seveda Hrvaška šla na zmago, pa je vprašanje kako se bo tekme lotila Portugalska. Portugalci so namreč 2. v skupini, ne glede na današnji rezultat. Preden položite stavo priporočamo da preverite začetno postavo Portugalske in preverite kako se bo tekma dejansko igrala. Tako da priporočamo da položite stavo v živo. Na zadnji medsebojni tekmi je Portugalska doma premagala Hrvaško kar z 4:1. Čeprav Portugalci danes nimajo igrati za kaj več kot svojo čast, pa so vseeno v veliko boljši formi kot Hrvati, ki so na zadnjih treh tekmah zbrali 2 poraza in remi. Preverimo še aktualne kvote športne stavnice Bet365. Zmaga Portugalske je visoka kvota 1.97, remi pa kvote 3.50. V kolikor pa boste stavili na zmago Hrvaške pa boste za to prejeli kvoto 3.60 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Hrvaška mozna začetna enajsterica:
Livakovic; Juranovic, Pongracic, Lovren, Barisic; Modric, Kovacic; Brekalo, Vlasic, Perisic; Budimir

Portugalska mozna začetna enajsterica:
Lopes; N. Semedo, Dias, Duarte, Guerreiro; Pereira, Neves, Fernandes; Trincao, Ronaldo, Jota

2.30 Španija – Nemčija
Tip: 1
Opis: Tudi ta tekma se bo igrala ob 20:45 uri, reprezentanci pa se bosta v neposrednem obračunu pomerili za 1. mesto skupine 4. Španija je druga ekipe skupine, do sedaj so zbrali 8 točk. To pomeni 2 zmagi, 2 poraza in 1 remi in gol razliko 7:3. Na drugi strani ima nemški “elf” na kontu točko več, do sedaj so nanizali 2 zmagi in 3 remije. Nemčiji tako danes zadostuje remi, medtem ko mora Španiji priti do zmage. Španiji je na zadnjih treh tekmah zbrala poraz in dva remija. Medtem ko je Nemčija v seriji dveh zaporednih zmag. Zadnja medsebojna tekma se je končala z remijem 1:1. Preverimo še top kvote športne stavnice 22Bet. Zmaga Španije je visoka kvote 2.30, remi kvote 3.50, zmaga Nemčije pa kvote 2.80.

3.00 Luksemburg – Azerbajdžan
Tip: X

1.59 Črna Gora – Ciper
Tip: 1

1.79 Andora – Latvija
Tip: 2