Športne stavnice vam bodo tudi danes ponudile kar nekaj zanimivih stavnih možnost, med drugim se igra tudi košarkarska liga NBA. Na delu je tudi Vlatko Čančar in njegov Denver.

1.79 Afriško prvenstvo narodov Mozambik – Libija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.38 Afriško prvenstvo narodov Alžirija – Etiopija
Tip: 1

1.84 Državna liga Altrincham FC – Maidenhead United FC
Tip: 1

1.98 FA pokal Wolverhampton Wanderers – Liverpool
Tip: 2

3.20 FA pokal Wigan Athletic – Luton Town
Tip: X

1.99 FA pokal Forest Green Rovers – Birmingham City
Tip: 2

1.39 NBA Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Tip: 1

1.39 NBA San Antonio Spurs – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.32 NBA Denver Nuggets – Portland Trail Blazers
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je zanimiva tekma zahodne konference, kjer bo vodilni Denver gostil Portland. Denverju letos v rednemu delu kaže zelo dobro, pa čeprav so imeli do sedaj že kar nekaj poškodb. Moštvo je do tega trenutka zbralo 30 zmag in 13 porazov. Moštvo je v seriji šestih zaporednih zmag, na zadnje pa so doma premagali Orlando z 119:116, tekmo je odločil kdo drug kot Nikola Jokič. Portland pa se nahaja na šele 10. mestu, kar je zadnje mesto, ki še zagotavlja dodatne tekme za uvrstitev v končnico. Portland je v zadnjem mesecu dni zelo padel v formi. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo 4 zmage in 6 porazov. So pa sedaj v seriji dveh zaporednih zmag in ravno te so bile dosežne proti Dallasu. Za Dallas sicer eno tekmo ni igral Luka, eno tekmo pa ni igral Wood. Pri Portlandu bodo sicer danes na voljo vsi najboljši košarkarji, pod vprašanjem je le nastop Gary Payton II. Za Denver pa bo danes manjkal Hyland. Pod vprašanjem za nastop pa so: Čančar, Collin in pa Murray. Sicer pa sta se Denver in Portland v letošnji sezoni pomerila že trikrat. Dve tekmi je dobil Denver z 121:120 in 120:107. Prvo medsebojno tekmo v sezoni pa je dobil Portland z 110:135. Denver ima letos zelo uravnoteženo ekipo in zelo težko jih bo ustaviti. Veliko bo seveda odvisno od Jokiča, ki je po navadi do sedaj vedno odpovedal v ključnih trenutkih. Denver ima sicer 6 napad in 14 obrambo, ter 15 skok lige. Portland pa ima 17 napad, 13 obrambo in pa 19 skok lige.

Stavne kvote: Bet at home povezava nam za zmago domačega Denverja ponuja kvoto 1.32. Zmaga Portlanda v gosteh pa je visoka kvote 3.10.

1.89 NBA Los Angeles Clippers – Philadelphia 76ers
Tip: 1