Športne stavnice vam danes ponujajo stave na nekatere prijateljske nogometne tekme. Preverili pa smo tudi nekatere tekme v košarkarski ligi NBA.

1.61 ATP Tour Finals, skupinski del Nadal, Rafael – Auger-Aliassime, Felix
Tip: 2

1.19 Mednarodne prijateljske tekme, ženske Avstrija – Slovaška
Tip: 1

1.20 Mednarodne prijateljske tekme, ženske Anglija – Norveška [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.45 Mednarodne prijateljske tekme, ženske Nizozemska – Danska
Tip: 1

1.32 NBA Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers
Tip: 1
Opis tekme: Luka Dončič in njegov Dallas bo danes ponoči po našem času doma gostil zahtevne Clipperse. Moštvo iz Los Angelesa trenutni na na zahodu zaseda 7. mesto. To pomeni 8 zmag in pa 6 porazov. To je samo mesto za Dallasom, ki je na 5. mestu z 7 zmagami in 5 porazi. Glavna težava Clippersov je, da za njih ne igra prvi zvezdnik ekipe Kawhi Leonard. Zvezdnik je zopet poškodovan in za njega ni postavljenega nobenega datuma vrnitve. Kawhi je tako v zadnjih sezonah več poškodovan kot igra, kar seveda zelo omejuje doseg Clippersov, ki bi sicer bili veliko boljši. Tudi zaradi tega podatka mora danes Dallas doma zmagati, čeprav so Clippersi vseeno zelo zahtevna ekipa in jih ni enostavno premagati. Clippersi so predvsem dobri v obrambi, kjer so 4 najboljša ekipa lige. So pa ob enem najslabši v napadu v celotni ligi. Tudi Dallas je letos odličen v obrambi, saj so 5 obrambna ekipa lige. Ob enem so 20 napad lige in pa predzadnji po skokih in zadnjih po asistencah. Vse to pa seveda niso podatki, ki bi Dallasu omogočali letos kakšen super uspeh, to pa pomeni uvrstitev v finale lige NBA. Dallas je sicer po dveh gostujočih porazih doma prišel do zmage. Dallas je tako na zadnji tekmi z 117:112 premagal letos presenetljivo zahtevni Portland. Luka je dosegel 42 točk, 13 skokov in pa 10 podaj. To je bilo dovolj za njegov tretji dvojni dvojček. Dinwiddie pa je v zadnji četrtini zadel nekaj ključnih košev in Dallasu v končnici tekme zagotovil zmago. Clippersi pa so na zadnji tekmi v gosteh premagali eno slabših ekip v ligi, to je Houston. Paul George je dosegel 22 točk in treh četrtinah v lahko zmagi. Na koncu je bilo 122:106 za Clipperse. Je pa za današnjo tekmo poleg Leonarda out tudi John Wall, pri Dallasu pa naj ne bi bil nared samo ostrostrelec Davis Bertans, ki pa tako ali tako nima velike vlogo na parketu.

Stavne kvote: Poglejmo si še stavne kvote, ki nam jih ponuja PartyPoker sports. Zmaga Dallasa pred domačimi gledalci je vredna kvote 1.32. Zmaga Clippersov pa je visoka kvote 3.10.

1.49 NBA Utah Jazz – New York Knicks
Tip: 1

1.28 NBA Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.74 NBA New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies
Tip: 1