Danes je še zadnji dan reprezentančnih akcij v nogometni ligi narodov, saj nas potem čaka nekaj poletne pavze. Za vas pa bomo dodatno analizirali tekmo med Nemčijo in Italijo.

1.57 UEFA liga narodov Moldavija – Andora
Tip: 1

1.57 UEFA liga narodov Armenija – Škotska
Tip: 2

1.33 UEFA liga narodov Nizozemska – Wales
Tip: 1

1.28 UEFA liga narodov Anglija – Madžarska
Tip: 1

1.74 UEFA liga narodov Nemčija – Italija
Tip: 1
Opis tekme: Obe reprezentance sta ene izmed boljših v Evropi, zato nas danes čaka super zanimiva tekma, ki se bo igrala ob 20:45 uri. Nemčija na dosedanjih treh tekmah lige narodov še ni zbrala zmage. Moštvo namreč zaseda 3. mesto z 3 točkami in gol razliko 3:3. Italija pa je prva ekipa skupine 3 z 5 točkami. V skupini sta sicer še druga Nemčija in pa 4. Anglija. Nemčija je na zadnjem gostovanju igrali proti Madžarski in samo remizirala z 1:1. Nemčija je prevladovala v posesti žoge, toda v strelih na okvir vrat Madžarske pa so imeli boljšo razmerje 7:1. Nemčija je tako v seriji štirih zaporednih remijev, so pa to vsi remiji bili proti ekipam kot so: Nizozemska, Italija, Anglija. Italija pa je na dosedanjem poteku lige narodov remizirala proti Nemčiji in pa nazadnje proti Angliji. Edino zmago pa so Italijani dosegli doma proti Madžarski, kar pa je bila res pričakovana zmaga. Italija je na tekmo v polčasu že povedla z 2:0. Italijani so na tej tekmi tudi bili boljši v večini prvin igre in so zasluženo zmagali. Sicer pa sta se Italija in pa Nemčija nazadnje pomerili v ligi narodov, tekma se je igrala 4.6.2022. Italija je tekmo igrala doma in imela samo 35% posest žoge. Tudi v strelih na okvir vrat so prevladovali Nemci z 2:4. Nemčija je nazadnje dosegla remi 0-0 pred 44 tekmami, kar pomeni da nas tudi danes verjetno ne čaka tekma brez zadetkov.

Jonas Hofmann je najboljši strelec Nemčije, dosegel je 2 golov. Lorenzo Pellegrini paje zadel 2. krat za Italijo.
Nico Schlotterbeck ima več rumenih kartonov (2), kot katerikoli drugi igralec pri Nemčiji.
Nemčija ni izgubil na zadnjih 12. tekmah v vseh tekmovnajih.

Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago Nemčije ponuja kvoto 1.74, remi kvote 3.70, zmaga Italije pa je vredna kvote 4.60.

3.30 UEFA liga narodov Bosna in Hercegovina – Finska
Tip: X

3.30 UEFA liga narodov Romunija – Črna Gora
Tip: X

3.45 UEFA liga narodov Poljska – Belgija
Tip: X

1.83 UEFA liga narodov Ukrajina – Irska
Tip: 1