Pred nami je nov zanimiv dan, ki nam bo prinesel predvsem reprezentančni nogomet. V juzni ameriki se igrajo kvalifikacije za SP, prav tako pa tudi v ligi narodov v Evropi. Preverili pa smo tudi dogajanje v tenisu. Vse to in še več lahko danes stavite tudi v zivo na vaši priljubljeni stavnici.

1.27 Wolf, Jeffrey John – Raonic, Milos
Tip: 2

1.35 Lopez, Feliciano – Coric, Borna
Tip: 2

1.52 Bolivija – Argentina
Tip: 2

2.45 Venezuela – Paragvaj
Tip: 1

1.41 Peru – Brazilija
Tip: 2

3.00 Čile – Kolumbija
Tip: X

1.66 Latvija – Malta
Tip: 1

1.53 Nemčija – Švica
Tip: 1
Opis: Gre torej za tekmo lige narodov, kjer se bosta pomerila Nemčija in Švica. Gre ze za 4 krog, tekma pa igrala ob 20:45 uri. vica je na dosedanjih treh tekmah zbrala dva poraza in remi, vse to seveda pomeni da so na zadnjem 4. mestu, gol razlika 2:4. Na drugi strani so Nemci do sedaj zbrali 5 točk ob gol razliki 4:3. Nemčija torej do sedaj v Ligi narodov ni blestela, saj so nanizali dva remija in pa zmago. Njihova zadnja zmaga proti Ukrajini z 1:2 je bila celo prva zmaga za Nemčijo v tem novem tekmovanju. Za primer lahko povemo, da je tudi Slovenija v Ligi narodov prej dosegla zmago kot nemčija. Če so Nemci na zadnji tekmi dosegli zmago, pa to ne velja za Švico. Švicarji so namreč na zadnji tekmi izgubili proti Španiji z 1:0. Švica je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala samo eno zmago, pa še to konec lanskega koledarskega leta proti Gibraltarju z 1:6. Sicer pa so zbrali še 3 poraze in 1 remi. Na drugi strani je Nemčija v enakem obdobju nanizala kar tri remije in pa 2 zmagi. Nemčija ni izgubila na skupno zadnjih 9. tekmah. Reprezentanci sta se do sedaj pomerili na sedmih medsebojnih tekmah. Tri zmage ima elf, videli pa smo še po 2 remija in 2 zmagi Švice. Zadnja medsebojna tekma je bila v 2 krogu izvedbe Lige narodov, kjer je Švica doma remizirala z elfom, bilo je 1:1. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice bet365. Domača zmaga Nemčija je vredna kvote 1.53, remi pa kvote 4.30. Aktualna kvota za zmago Švice pa je kar 5.40 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.34 Ukrajina – Španija
Tip: 2
Opis: Grez za 4 krog skupine 4 Lige narodov. Torej ekipi igrata v enaki skupini kot Švica in Nemčija. Španci so trenutno z 7 točkami prva ekipa skupine. Do sedaj so zbrali remi in dve zaporedni zmagi. Vse to ob gol razliki 6:1, kar seveda pomeni da so Španci v obrambi za enkrat skorajda popolni. Na drugi strani ima Ukrajina gol razliko 3:7 in pa 3. mesto z dvema porazoma in zmago. Ukrajina je torej edino zmago v tej skupini dosegla proti Švici, bilo je 2:1. Španci pa so na zadnjih dveh tekmah premagali Švico in Ukrajino. Edini remi Španije pa je bil z Nemčijo, 1:1. Španija je nazadnje premagala Ukrajino z kar 4:0, tekma se je igrala 6.9.20, torej v Ligi Narodov. Španija je premagala Ukrajino na kar petih zaporednih medsebojnih tekmah. Bilo je 4:0, 0:1, 1:0, 4:0 in 2:1. Kvota za zmago Španije je 1.34, vir: športna stavnica Bet-at-home.

1.94 Črna Gora – Luksemburg
Tip: 1