Pred nami je prva polfinalna tekma Svetovnega prvenstva, kjer se bosta pomerila favorizirana Argentina in pa presenečenje prvenstva Hrvaška. Tekma bo še kako zanimiva in če smo se kaj naučili je to, da ne smemo odpisati naših južnih sosedov. Kvota za zmago Argentine je dokaj visoka in sicer 1.87, kar samo kaže na to da je na tej tekmi vse mogoče. Poleg nogometa pa smo preverili tudi nekaj tenisa in pa košarkarske lige NBA.

3.70 Klubske prijateljske tekme Arsenal – AC Milan [Nevtralna lokacija]
Tip: X

3.75 Klubske prijateljske tekme Galatasaray Istanbul – Lazio Rim [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.40 Limoges, posamezno Gracheva, Varvara – Cornet, Alize
Tip: 2

1.87 Faza izpada Argentina – Hrvaška
Tip: 1

1.43 NBA Philadelphia 76ers – Sacramento Kings
Tip: 1

1.51 NBA Milwaukee Bucks – Golden State Warriors
Tip: 1

1.40 NBA Houston Rockets – Phoenix Suns
Tip: 2

2.10 NBA Utah Jazz – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.58 NBA Los Angeles Lakers – Boston Celtics
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je morda največji zgodovinski derbi v ligi NBA, saj se bosta danes pomerila kluba z največ osvojenimi naslovi. Lakersi bodo doma poizkusili premagati najboljšo ekipo lige Boston, kar bo zelo težka naloga. Sploh zato, ker so Jezerniki letos povprečni klub, pa čeprav v zadnjem času kažejo malce boljše predstave. Lakersi so letos zbrali 11 zmag in 15 porazov, na zadnjih 10 tekmah pa so v seriji 6 zmag in 4 porazov. Lakersi so sicer zadnjo tekmo v gosteh premagali slabe Pistonse. Pred tem pa so bili v seriji treh zaporednih porazov, vse so zbrali na gostovanjih. Lakersi se tako po petih zaporednih gostovanjih vračajo v domačo dvorano. Boston pa je prav tako v seriji štirih zaporednih gostovanj. Dosegli so tri zahtevne zmage proti BKN, TOR in PHX. Na zadnji tekmi pa so v gosteh izgubili proti Aktualnim prvakov Warriorsem. Boston je sicer še vedno prvo ekipa lige z 21 zmagami in 6 porazi. Ekipa ima zanesljivo najboljši napad v ligi in pa 13 obrambo. Na drugi strani imajo Lakersi 11 napad in pa 26 obrambo v ligi. Lakersi bodo danes najverjetneje igrali v popolni postavi, manjkal bo le W. Gabriel. Pri Bostonu pa sta odsotna centra Horford in pa Robert Williams III. To pomeni, da bodo danes Lakersi imeli dokaj veliko prednost pod obema obročema, že tako ali tako pa so ena boljših skakalnih ekip v celotni ligi. Če bodo kelti omejili skok Jezernikov, bodo na dobri poti do zmage, pa čeprav igrajo back-to-back tekmo.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker nam za zmago Lakersov ponuja kvoto 2.23, medtem ko je zmaga Bostona visoka kvote 1.58.