V torek se igrajo še zadnje kvalifikacije za SP, vsaj za nekaj časa je pred nami reprezentančni premor. To pa seveda pomeni, da se za vikend že vračajo najboljše nogometne lige na stari celini.

3.25 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Kazakstan – Finska
Tip: X

1.83 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švedska – Grčija
Tip: 1

1.50 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Danska – Avstrija
Tip: 1
Opis tekme: Skupina F nam prinaša tekmo med domačo Dansko in pa gostujočo Avstrijo. Danska je res v izjemnem nizu sedmih zaporednih zmag. Reprezentanca je do sedaj nanizala tudi super gol razliko 26:0, kar seveda pomeni da so izjemni v napadu in v obrambi. Škotska je druga v tej skupini z 14 točkami, sledi Izrael z 10 točkami in pa Avstrija z prav tako 10 točkami. Torej naši severni sosedje bi danes nujno potrebovali vse tri točke, kar pa bo vse prej kot enostavna naloga. Danska je sicer že skorajda zagotovo prva reprezentanca v tej skupini, vseeno pa se zdi, da danes še ne bodo taktizirali, sploh pa ne pred domačimi gledalci. Danska je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala štiri zmage in pa poraz. Danska je tekmo izgubila na Euro v polfinalu proti Angliji. Avstrija pa je na zadnjih petih tekmah zbrala tri poraze in pa dve zmagi. Na prvi medsebojni tekmi pa je Avstrija doma izgubila proti Danski z 0:4.

Rezultati Danske na domačem igrišču to sezono so izjemni: 3-0-0.
Danska ima zmagovalno serijo 4. tekem.
Danska ima zmagovalni niz 7 tekem tem kvalifikacijskem ciklu.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago Danske ponuja kvoto 1.50. Remi je vreden kvote 4.20, zmaga Avstrije pa kvote 6.20.

1.14 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Anglija – Madžarska
Tip: 1
Opis tekme: V skupini I se bosta ob 20:45 uri pomerila domača Anglija in pa Madžarska. Anglija je prva v skupini z 19 točkami in pa gol razliko 23:2. Anglija je tako bolj ali manj že potrdila kandidaturo za prvo mesto, sploh če še danes vzame vse tri točke. Madžarska pa bi danes nujno potrebovala zmago, kar pa bo na formo te reprezentance vse prej kot enostavna naloga. Madžarska je namreč do sedaj zbrala 10 točk, kar pomeni 4. mesto in pa gol razliko 12:11. Madžarska je na zadnjih petih tekmah premagala samo Andoro z 2:1. V tem nizu pa so zbrali še tri poraze in pa remi. Anglija pa je v enakem obdobju petih tekmah zbrala tri zmage, poraz in pa remi. Na prvi medsebojni tekmi v tej kvalifikacijski skupini je Madžarska doma izgubila proti Angliji z 0:4. Anglija je zmagala zadnje tri medsebojne tekmo z 3:1, 2:1 in pa zadnjo z 0:4.

Madžarska nima zmage na zadnjih 5. tekmah proti Angliji.
Harry Kane je najboljši strelec ekipe Anglije, dosegel je 5 zadetkov.
Anglija je zmagala na 3. zaporednih domačih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica PartyPoker nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.14. Remi je visok kvote 7.00, zmaga Madžarske pa kvote 19.00.

1.32 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ferski Otoki – Škotska
Tip: 2

1.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Litva – Švica
Tip: 2

2.95 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Bolgarija – Severna Irska
Tip: X

3.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Albanija – Poljska
Tip: X

1.76 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ukrajina – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

1.07 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Portugalska – Luksemburg
Tip: 1

1.15 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Srbija – Azerbajdžan
Tip: 1