Danes bomo za vas preverili dogajanje v prvi Španski nogometni ligi in pa košarkarski ligi NBA, kjer je med drugim na delu tudi Dallas in Luka Dončič.

1.46 Premier liga Aston Villa – Liverpool
Tip: 2

2.00 Primera Division Valencia – Betis Sevilla
Tip: 2
Opis tekme: Valencia in Betis se bosta pomerila ob 19:00 uri, gre pa za že 36 krog. Prvak lige je znan, to je Real, tudi Barcelona pa si je že bolj kot ne zagotovila drugo mesto. Betis pa se bori za vsaj 5. mesto, ki v naslednji sezoni zagotavlja igranje v Evropski ligi. Moštvo je do sedaj zbralo 58 točk, kar zadošča za 5. mesto. Valencia pa trenutno zaseda 10. mesto, kar pomeni 44 točk in pa sredino prvenstvene lestvice. Valencia tako ne potrebuje več nujno točk, saj si je že zagotovila obstanek v ligi, ob enem pa bo klub zelo težko prišel do kakšnih evropskih vozovnic. Poglejmo si še formo obeh ekip, Valencia je bila v seriji treh zaporednih porazov, sedaj pa je v seriji dveh zaporednih remijev. Betis pa je na zadnjih petih tekmah zmagal samo eno tekmo. Na zadnje pa je doma izgubil v zadnjih sekundah tekme proti Barceloni z 1:2. Moštvi sta se letos pomerili že dvakrat. Najprej je Betis doma v ligi premagal Valenciji z 4:1. Nato pa je Betis bil boljši tudi v španskem pokalu z 5:4. Tudi danes je Betis favorit za zmago.

Valencia nima zmage na zadnjih 7. tekmah.
Rezultati Valencije na domačem igrišču to sezono so: 5-8-4.
Betis ni izgubil nobene od zadnjih 5 gostovanj.

Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 3.75. Remi je vreden kvote 3.50, zmaga Betisa v gosteh pa je vredna kvote 2.00 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.97 Primera Division Granada – Athletic Bilbao
Tip: 2

1.37 Primera Division FC Barcelona – RC Celta De Vigo
Tip: 1

2.19 Eredivisie NAC Breda – Ado Den Haag
Tip: 1

1.64 Pro League KRC Genk – Royal Charleroi SC
Tip: 1

2.28 2. liga Edinburgh City FC – Annan Athletic FC
Tip: 1


1.38 NBA končnica Phoenix Suns – Dallas Mavericks
Tip: 1

1.58 NBA končnica Miami Heat – Philadelphia 76ers
Tip: 1
Opis tekme: Miami je zmagal prvi dve tekmi z 106:92 in pa z 119:103. Nato pa se je v Philadelphijo po poškodbi vrnil prvi zvezdnik ekipe Jol Embiid kar je bilo res izjemno pomembno za samo moralo ekipe. Phila je potem zmagala naslednji dve tekmi z 79:99 in pa zadnjo z 108:116. Na zadnji tekmi se je po “zimske spancu” in veliko kritikah prebudil tudi James Harden. Omenjeni zvezdnik je na zadnji tekmi bil prvi strelec z 31 točkami. Harden je iz igre metal 44% in kar 60% trojke. Drugi strelec ekipe pa je bil Embiid z 24 točkami, kar je bilo dovolj za zmago. Philadelphia je na zadnji tekmi največ povedla za 14 točk. Moštvo pa sta se v vodstvu zamenjali kar 17krat, toda v drugi polovici tekme je igrala še zgolj Phila. Miami je na tekmi imel zelo slab 20% met za tri točke, medtem ko je Phila na zadnji tekmi trojke metala kar 48%. Miami je sicer v raketi dosegel kar 48 točk, Phila pa samo 34 točk, toda kot smo omenili je Phila na tej tekmi mela izjemen met za tri točke. Moštvi sta zelo izenačeni in Miami bi danes doma nujno moral doseči zmago, saj si ne želi tretjega zaporednega poraza in zaostanka v seriji z 3:2.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago Miamija ponuja kvoto 1.58. Zmaga Phile pa je vredna kvote 2.33.