Tokratni stavni nasveti vam prinašajo zanimive stavne napoved za ligaški pokal v Angliji in pa dve najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

1.49 Klubske prijateljske tekme Borussia Dortmund – Fortuna Düsseldorf [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.93 Evroliga, skupinski del ALBA Berlin – Olimpia Milano
Tip: 1

1.63 Evroliga, skupinski del FC Bayern München – Saski Baskonia
Tip: 2

1.51 Ligaški pokal Newcastle United – Leicester City
Tip: 1

1.12 Ligaški pokal Manchester United – Charlton Athletic
Tip: 1

2.22 NBA Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks
Tip: 2
Opis tekme: Clippersi so v zadnjem obdobju popustili, posledica pa je tudi da preprosto ne morejo sestaviti popolne ekipe. V moštvu vse preveč manjkata prva dva zvezdnika. Danes recimo ne bo na voljo Paul George in pa Luke Kennard. Vsi pa vemo da je v letošnji sezoni veliko presedel tudi Kawhi Leonard. Clippersi tako trenutno zasedajo 7. mesto zahoda z 21 zmagami in ravno toliko porazi. Moštvo je v seriji kar šestih zaporednih porazov. Na zadnje so doma priznali premoč Atlanti z 112:108. Clippersi imajo sicer šele 28 napad in pa 4 obrambo lige. Prav tako pa so 9 skakalna ekipa lige. Tudi Dallas ima že kar nekaj tekem težave z poškodbami in jih bo tudi imel. Zadnjo tekmo je zaradi gležnja izpustil tudi Luka, ki je pod vprašanjem tudi danes. Seveda brez njega Dallas nima možnosti za zmago, kar se je letos že velikokrat pokazalo. Tako da pred sklenitvijo stavo zvečer preverite zadnje informacije glede tega ali bo Luka zaigral. Pri Dallasu bo manjkal tudi Josh Green. Več tednov pa bosta odsotna še Maxi Kleber in pa Finney-Smith. Dallas ima sicer 18 napad in 6 obrambo lige. So pa povsem pri dnu v skoku in asistencah. Luka letos na tekmo v povprečju dosega 34 točk in je posledično prvi strelec celotne lige NBA. Prav tako pa dosega 8.8 skoka in pa 8.7 podaje na tekmo. To so res MVP številke, škoda je samo da ima okoli sebe vse preveč povprečnih košarkarjev. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je Dallas premagal Clipperse z 103:101.

Stavne kvote: Bet at home povezava nam za zmago Dallasa v gosteh ponuja kvoto 2.22. Zmaga Clippersov pa je visoka kvote 1.60.

1.14 NBA Golden State Warriors – Phoenix Suns
Tip: 1

1.30 NBA Toronto Raptors – Charlotte Hornets
Tip: 1