Še malo pa se bodo začele nogometne kvalifikacije za Euro 2020, do takrat pa nam definitivno ne bo dolgčas. V polnem pogonu je košarka in SP, ki poteka na Kitajskem, tudi danes lahko stavite na veliko število zanimivih tekem, derbi dneva pa bo prav gotovo med Italijo in Srbijo. Obe ekipi sta do sedaj pokazali veliko, Srbi sploh razbijajo vse svoje nasprotnike, bomo videli kako jim bo šlo danes proti našim sosedom. Italija je namreč v čedalje boljši formi in morda se nam obeta celo izenačena tekma. Poleg košarke pa tudi danes poteka tenis in OP ZDA, ne pozabite pa tudi na nekatere nizje ligaške nogometne obračune, več najboljših športnih stav tega dneva pa seveda v spodnjem delu članka.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com trenutno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Viking (U19)
1.60
1 X 2
Rosenborg (U19) – Viking (U19)

Več kot 2,5
1.42
Koliko golov bo doseženih?
RW Rankweil – SCR Altach (mladinci)

Güssing
1.50
1 X 2
Güssing – Markt Allhau

X
3.25
1 X 2
Dagenham in Redbridge – Bromley
Opis: 
Tekma se bo igrala ob 20:45 uri med dvema ekipama, ki sta v povsem različnih formah. Dagenham je na zadnjih petih tekmah nanizal samo 2 zmagi, ob tem pa še dosegel 2 remija in 1 poraz. Na drugi strani je Bromley v nizu 4 zaporednih zmag, pred tem pa so še remizirali. Dagenham je sicer v ligi šele na 13 mestu, toda klub se čedalje bolj vzpenja. Na drugi strani je Bromley bil ze na drugem mesto, sedaj pa klub zaradi slabe forme malce pada. Sicer pa danes za zmago noben klub ni favorit, na koncu bi lahko videli tudi remi, pa čeprav je domača ekipa v veliko boljši formi.

America RJ
1.28
1 X 2
America RJ – Tigres do Brasil

Belinda Bencic (SUI)
1.50
1 2 – Kdo bo zmagal?
Belinda Bencic (SUI) – Donna Vekić (CRO)

Gaël Monfils (FRA)
1.48
1 2 – Kdo bo zmagal?
Matteo Berrettini (ITA) – Gaël Monfils (FRA)

Italija +3,5
1.83
Handicap – 1. četrtina
Italija – Srbija
Opis: 
Na SP v košarki se danes zaključuje prvi del skupinskega tekmovanja, kar pomeni da se bo polovico ekip ze poslovilo. Tako Italija kot Srbija v tem trenutku igrata tekmo za prvo mesto, obeta se nam prava poslastica, saj sta obe ekipi do tega trenutka prikazali zelo dobro igro. Sploh lahko to govorimo za Srbe, ki so glede na igralsko zasedbo in vse dosedanje prikazane tekme gladko prvi favoriti, seveda pa bodo morali to na koncu še potrditi. Tudi Italija igra več kot odlično, čeprav je v pripravah naša soseda vse prej kot blestela, pa so sedaj Italijani očitno našli prav formo. Tezko si predstavljamo, da bi Srbi danes uspeli razbiti Italijo, kar se kaze ze v tem trenutku. V prvi četrtini je namreč tekma zelo izenačena. Vsaj do polčasa bi lahko gledali podobno tekmo, to je tudi priložnost za kakšno Live stavo. Stava v zivo na Srbe je namreč trenutno na Bet at home 1.50, kar se splača izkoristiti. Na koncu tekme, sploh v zadnji in tretji četrtini pa se seveda pričakuje da bodo Srbi naredili tisto razliko in na koncu zmagali z kakšnimi 10 točkami razlike, do takrat pa se lahko pričakuje tesno tekmo.

Kitajska
1.28
Stava na zmago
Venezuela – Kitajska

Argentina
1.25
Stava na zmago
Rusija – Argentina

 

Spodaj pa je tudi video, kako je včeraj naš kolesarski šampion zmagal 10 etapo, ki je bila kronometer. Roglič je sedaj tudi oblekel rdečo majico vodilnega kolesarja na kolesarski dirki po Španiji in imajo prosto pot do končne zmage. Upamo in verjamemo da mu uspe.