Danes se bomo posvetili tekmah Lige narodov, prav tako pa se še vedno igral veliko finale lige NBA med Warriorsi in Bostonom.

1.68 UEFA liga narodov Belgija – Poljska
Tip: 1
Opis tekme: Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, pomerila pa se bosta domača Belgija in pa Poljska. V skupini sta sicer še Nizozemska in pa Wales. Belgija je pred dvema mesecema bila še prva reprezentanca sveta, potem pa je to mesto morala prepustiti trenutno prvi Braziliji. Belgijski prvi zvezdnik Kevin De Bruyne je sicer izjavil da je liga narodov vse prej kot zanimivo tekmovanje, še vedno gre namreč za prijateljske tekme. Morda so tudi zato Belgijci letošnjo ligo začeli z domačim porazom proti Nizozemski z kar 1:4. To je bil prvi poraz Belgije proti Nizozemski po več kot 25 letih in pa prvi poraz proti katerikoli reprezentanci z dvema goloma razlika v več kot zadnjih treh letih. Belgija je sicer pred zadnjim porazom nanizala še dva remija in pa dve zmagi. Poljska pa je na prvi tekmi lige narodov doma premagala Wales z 2:1. Poljska je imela nekaj večjo posest žoge in boljši score v strelih na okvir vrat 4:2, tako da lahko rečemo da so Poljaki prišli do zaslužene zmage. Poljaki so sicer prav tako v seriji treh zaporednih zmag. Sicer pa sta se Belgija in pa Poljska do sedaj pomerili na šestih medsebojnih tekmah. Belgija je do sedaj samo 1krat premagala Poljsko in sicer le bilo to leta 2003. Poljska pa je do sedaj kar 5krat premagala Belgijo, nazadnje leta 2007. Je pa seveda res da se reprezentance v zadnjih 10 letih niso srečale, če pa bi se pa bi verjetno Belgijci prišli do nekaj zmag. Poglejmo si še zanimiv statistični podatek, kar se tiče število golov. Belgija je namreč na zadnjih 11 tekmah videla v povprečju kar 3.64 gola na tekmo. Belgijci so danes favoriti in čas bi bil da se vrnejo nazaj na zmagovita pota. Je pa seveda veliko odvisno od tega kako resno se bo domača reprezentanca lotila današnje tekme proti sicer trdoživi Poljski.

Poljska ni izgubilA nobene od zadnjih 5 gostujočih tekem.

Stavne kvote: Spletni portal PartyPoker sports nam za zmago Belgije ponuja kvoto 1.57. Remi je vredne kvote 3.80, zmaga Poljske v gosteh pa kvote 5.00.

1.52 UEFA liga narodov Wales – Nizozemska
Tip: 2

2.35 UEFA liga narodov Irska – Ukrajina
Tip: 1

1.38 UEFA liga narodov Škotska – Armenija
Tip: 1

1.84 Brasilero Serie A AC Goianiense GO – Avai FC SC
Tip: 1

2.60 Brasilero Serie A EC Juventude RS – CA Paranaense PR
Tip: 1

1.50 NPL, Northern NSW Edgeworth FC – Cooks Hill United
Tip: 1

1.62 NBA končnica Boston Celtics – Golden State Warriors
Tip: 1