Sredina tedna nam bo prinesla veliko nogometa. Igraj se namreč Premier liga. Serie A, Laliga in tudi Prva Slovenska nogometna liga. Na naših zelenicah se danes igrata dve zanimivi tekmi. Aluminij bo doma gostil Ljubljanski Bravo. Muraši pa se bodo doma pomerili z ekipi Triglav. Tuje športne stavnice vam ponujajo super visoke stavne kvote, kakšne so pa preverite spodaj.

1.10 Manchester City – Newcastle United
Tip: 1

2.14 Sheffield United – Wolverhampton Wanderers
Tip: 2

4.10 Brighton & Hove Albion FC – Liverpool FC
Tip: X

1.61 Genoa FC – SSC Napoli
Tip: 2

1.67 Turin FC – Brescia
Tip: 1

1.55 AS Roma – Parma
Tip: 1

1.33 Atalanta Bergamasca Calcio – UC Sampdoria
Tip: 1
Opis: Josip Iličič in njegova Atalanta ruši vse pred sabo. klub je v seriji petih zaporednih zmag in je v lovu za tretjim Interjem, morda tudi lahko ulovi še drugi Lazio. Na drugi strani je Sampdoria 14. klub Serie A, to pomeni da si bolj kot ne varni pred izpadom v Serie B. Motiv gostujoče Sampdorie je tako vprašljiv, medtem ko bo Atalanta šla po nove tri točke. V tej formi kot je klub tudi ne dvomimo, da jim nebi uspelo. Atalanta ni izgubil na zadnjih 12. tekmah. Luis Muriel je najboljši strelec ekipe Atalanta, dosegel je 16 golov. Fabio Quagliarella je zadel 9. krat za ekipo Sampdoria.

1.13 FC Barcelona – RCD Espanyol Barcelona
Tip: 1

3.30 NK Aluminij – NK Bravo
Tip: X

1.46 NK Mura – NK Triglav Kranj
Tip: 1
Opis: V 32 krogu se bosta pomerila Mura in pa Triglavski Kranj, tekma se bo igrala ob 20:15 uri. Čeprav gre Mura doma vsako tekmo na zmago, pa danes ne bo imela največjega motiva. Klub je namreč uvrščen na 5. mesto in nima več moznosti da pride med top3 klube. Je pa klub ze osvojil pokalno lovoriko, tako da je igranje v evropi zagotovljeno. Mura je sicer do sedaj zbrala 47 točk, ob gol razliki 48:39. Muraši so v črni seriji treh zaporednih porazov, zdi se res da jim je motiv povsem izginil. Kot smo ze omenili je osvojitev pokala očitno zadovoljila klubske ambicije. No Triglav pa se trenutno nahaja na 9. mestu, to je zal mesto, ki pomeni dodatne “kvalifikacije” za igranje v prvi ligi. Triglav je do sedaj zbral 31 točk in še ima moznosti da prehiti 8. Tabor Sezano z 34 točkami. Bo pa to seveda vse prej kot enostavna naloga, saj Sezana ze celotno sezono kaze dobre igre. Triglav je sicer na zadnjih petih tekmah zbral po eno zmago in remi ter tri poraze. Gorenjci so letos v gosteh 8. klub lige, zbrali so 4 zmage, 2 remija in pa 9 porazov. Na drugi strani je Mura tretja najboljša domača ekipa prvenstva. Letos so tako doma zbrali 8 zmag, 4 remije in pa 3 poraze. Je pa Mura svojo zadnjo tekmo doma izgubila ravno proti Domzalam, bilo je 0:1. Mura doma ne pozna poraza proti ekipi Triglav Kranj na njunih 6. srečanjih. Po drugi strani pa je zadnja domača zmaga Mure proti Triglav Kranj iz leta 2013. Amadej Marosa je najboljši strelec ekipe Mura, dosegel je 12 golov. Luka Majcen je zadel 9. krat za ekipo Triglav Kranj. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice PokerStars. Zmaga Mure je vredna kvote 1.46, remi kvote 4.20, zmaga Triglava v gosteh pa kvote 5.00.