Če včeraj res ni bilo nogometa, pa je danes situacija povsem drugačna. No ne čisto povsem, vse top Evropske lige so še vedno na “dopustu”. Se pa igra Beloruski nogomet, danes dve pokalni tekmi. V Nikaragvi se bo igralo tudi pet ligaških nogometnih tekem, tekme se bodo igrale ob nočnih urah. Preverili pa smo tudi nekaj mednarodne odbojke in pa hokeja v Rusiji. Nekatere prenose tekem v zivo lahko poiščite tudi na pro-stave.

3.20 FC Slavia Mozyr – BATE Borisov
Tip: X

2.30 Dinamo Brest – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 1
Opis: Gre za prvo polfinalno tekmo Beloruskega pokala. Tekma se bo igrala ob 18:30, tako da si jo boste lahko ogledali tudi v zivo. Domači Brest bo gostil zveneči Shakhter Soligorsk. Domači klub je rahli favorit, igra le na domačem igrišču, razen tega pa sta kluba zelo izenačena. Kluba sta sicer stara znanca Beloruskih nogometnih zelenic, saj sta se od leta 2006 srečala kar na 37 medsebojnih tekmah. Brest je do sedaj imel bolj malo uspeha saj je zbral samo 8 zmag. Na drugi strani pa je Soligorsk do sedaj nanizal kar 18 zmag, videli pa smo še 11 remijev. Na zadnjih 15 medsebojnih srečanjih ima ekipa Brest 3 zmag, 6 remijev, ekipa Shakhter pa ima 6 zmag. Shakhter ima v tem obdobju tudi boljšo boljšo gol razliko: 20-19. Nazadnje sta se kluba pomerila 4.3.2020, Brest je doma zmagal z 2:0. Na zadnjih šestih tekmah pa smo videli dve zmagi Soligorksa in pa eno Bresta, ter kar tri remije. Torej v zadnjem obdobju sta ekipi veliko bolj izenačeni. Lahko tudi rečemo da so stavne kvote kar upravičene. Shakhter ima sicer serijo 3. zaporednih zmag na gostovanjih, bomo videli ali jo bo danes uspel podaljšati na 4 zaporedne zmage. Zadnja domača zmaga ekipe Brest proti ekipi Shakhter je iz leta 2015. Poglejmo si še forme obeh ekip. Domačini so na zadnjih šestih tekmah nanizali tri zmage, dva remija in pa na zadnji tekmi poraz pred domačimi gledalci z 1:2. No Shakhter je zadnjo tekmo remiziral pred domačimi gledalci z 0:0. Pred tem pa je nanizal 3 zmage in 2 poraza. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice 22bet. Domača zmaga je vredna kvote 2.20. Remi je vreden kvote 2.90, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 3.19. Kaj povedati o najbolj verjetni stavi, kakšen remi bi bil povsem mogoč. Tudi kakšne golijade ne moremo pričakovati, saj sta ekipi zelo izenačeni. Morda prav za to pride v poštev stava manj kot 2.5 ali 3.5 gola.

3.02 Las Sabanas CF – Art Municipal Jalapa
Tip: X

1.23 Managua FC – Deportivo Ocotal
Tip: 1
Opis: Domači klub je veliki favorit, na zadnjih dveh tekmah je sicer remiziral, pred tem pa zbral 3 zaporedne zmage. Na drugi strani so gostje na zadnjih petih tekmah zbrali samo en remi in kar štiri zaporedne poraze. Ocotal je od leta 2017 na 11 medsebojnih tekmah samo 2krat premagal Managua FC.

1.35 Diriangen FC – Chinandega FC
Tip: 1

1.41 Real Esteli – Juventus Managua
Tip: 1

1.60 Deportivo Walter Ferreti – Real Madriz
Tip: 1

2.30 CSKA Pamir Dushanbe – FC Khudzhand
Tip: 1

1.87 Malezija – Tajska
Tip: 1

2.22 Sickle And Hammer – Kings Town
Tip: 1

2.22 ICE Gang – Moscow Eshelon
Tip: 1