Danes se igra res veliko število košarka v košarkarski ligi NBA. Danes pa se ne igra nogomet na svetovnem prvenstvu, saj se za vikend pričenjajo tekme četrtfnal.

3.45 UEFA Liga prvakov, ženske FC Rosengard – Benfica Lissabon
Tip: X

1.01 UEFA Liga prvakov, ženske Olympique Lyon – FC Zürich
Tip: 1

1.39 UEFA Liga prvakov, ženske Arsenal WFC – Juventus Turin
Tip: 1

2.13 FA pokal Stockport County – Charlton Athletic
Tip: 1

2.55 Serie B Ternana Calcio – Cagliari Calcio
Tip: 1

1.72 Segunda Division Cartagena – Villarreal CF B
Tip: 1

1.37 NBA Orlando Magic – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.21 NBA Brooklyn Nets – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.26 NBA Toronto Raptors – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.36 NBA Milwaukee Bucks – Sacramento Kings
Tip: 1
Opis tekme: Milwaukee tudi letos kaže izjemne predstave, sedaj pa so končno dobili nazaj tudi dolgo poškodovanega zvezdnika Middletona. Prav omenjeni igralec se je poškodoval v lanski končnici in tako Milwaukee ni imel dovolj strelske moči za ubranitev naslova prvaka. Letos pa so poleg Bostona prvi favoriti za igranje v velikem finalu lige NBA, po našem mnenju so najboljša ekipa vzhoda. Čeprav je seveda tudi Bostona letos več kot odličen. Milwaukee je letos zbral 17 zmag in pa 6 porazov, kar pomeni drugo mesto vzhoda. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah zbralo kar 7 zmag. Nazadnje so v gosteh premagali CHA in pa ORL. Milwaukee je letos v domači dvorani zbral 11 zmag in pa samo 3 poraze. Prvi strelec moštva je pričakovano Giannis, ki letos dosega več kot 31 točk na tekmo. Eno večjih pozitivnih presenečenj sezone pa so zagotovo Kingsi so letos 4. ekipa zahoda z 13 zmagami in 9 porazi. Moštvo je letos res izjemno, takšen rezultat pred sezono zagotovo ni pričakoval nihče. Kingsi so v seriji treh zaporednih zmag, kjer so premagali: IND, LAC in nazadnje doma CHI z 110:101. Kingsi so letos v gosteh zbrali 50% izkupiček zmag in porazov. Kingsi so 2 napadalna ekipa lige in pa 2 ekipa lige kar se tiče doseženih košev po asistencah. Na drugi strani je Milwaukee 15 napad lige in pa 3 obramba in 2 skakalna ekipa lige. Milwaukee je danes torej velik favorit za zmago, sicer pa bosta obe ekipi igrali z vsemi najboljšimi igralci., tako da ne bo izgovorov na nobeni strani.

Stavne kvote: 22Bet stavnica nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.36, zmaga Sacramenta v gosteh pa je vredna kvote 3.00.