Stavna sreda nam prinaša obilico nogometne akcije, saj potekajo lige kot so: Ligue1, Serie A in pa tudi angleška Premier liga.

2.11 Premier liga Bournemouth – Wolverhampton Wanderers
Tip: 2

1.07 Premier liga Manchester City – Nottingham Forest
Tip: 1

1.46 Premier liga Arsenal – Aston Villa
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je torej tekma 5 kroga v Premier ligi, kjer se bosta ob 20:30 uri pomerila domači Arsenal in pa gostujoča Aston Villa. Topničarji imajo z sabo odličen uvod v sezono, saj so do sedaj še edina neporažena ekipa v celotni ligi. Navijači Arsenala imajo za sabo več let res slabih rezultatov in upravičeno se lahko letos vprašajo ali bo letos kaj drugače. Namreč so že bile sezone, ko je Arsenal začel zelo dobro, potem pa povsem popustil. Moštvo ima zelo mlado ekipo in zanimivo jih bo spremljati skozi celotno sezono. Arsenal je tako do sedaj zbral 12 točk in pa gol razliko 11:3. Aston Villa pa se trenutno nahaja na šele 15. mestu z samo tremi osvojenimi točkami in pa gol razliko 3:7. Aston Villa je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbrala dve zmagi in tri poraze. Na zadnji tekmi je Aston Villa doma izgubila proti West Hamu z 0:1, kar zagotovo ni dober obet pred današnjim gostovanjem. Arsenal pa je v seriji petih zaporednih ligaških zmag. Na zadnje so doma premagali Fulham po preobratu in sicer z 2:1. V lanski sezoni Premier lige je Arsenal obakrat premagal ekipo Villa z 3:1 doma in pa z 0:1 v gosteh.

Lani je v tem času je Arsenal bil 16 na tabeli, z 3 točkami. Letos pa so prva ekipa lige z 12 točkami.
Arsenal je zmagal na 6. zaporednih domačih tekmah.
Arsenal ima zmagovalno serijo 10. tekem.

Stavne kvote: Na portalu PartyPoker nam za zmago Arsenala ponujajo stavno kvoto 1.46. Remi je visok kvote 4.50, zmaga Ville pa je visoka kvote 6.40.

3.65 Premier liga West Ham United – Tottenham Hotspur
Tip: X

1.30 Premier liga Liverpool – Newcastle United
Tip: 1

1.85 Serie A UC Sampdoria – Lazio Rim
Tip: 2

1.25 Serie A Juventus Turin – Spezia
Tip: 1

1.26 Serie A S.S.C. Napoli – US Lecce
Tip: 1

1.20 Ligue 1 Toulouse FC – Paris Saint-Germain
Tip: 2

1.26 Ligue 1 Olympique Lyon – AJ Auxerre
Tip: 1