Tudi danes se igrajo zadnje tekme skupinskega dela SP v Katarju. Preverili pa smo tudi množico tekme v ligi NBA, ter tekme prve Slovenske nogometne lige.

1.49 Skupinski del Avstralija – Danska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.39 Skupinski del Tunizija – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.70 Skupinski del Savdska Arabija – Mehika [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.45 Skupinski del Poljska – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.40 Prva Liga NK Radomlje – NK Domžale
Tip: X

2.09 Prva Liga FC Koper – NS Mura
Tip: 1

2.29 2. SNL NK Krsko – NK Brinje Grosuplje
Tip: 1

2.60 NBA Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers
Tip: 2
Opis tekme: Pred nami je derbi zahodne konference in sicer se bosta pomerila domači Lakersi in pa gostujoči Portland. Lakersi so letos razočarali, podobno kot v lanski sezoni bodo imeli očitno velike težave z uvrstitvijo v končnico. Lakersi so trenutno 13. ekipa zahoda z 7 zmagami in 12 porazi. Lakersi so letos pred domačimi navijači zbrali samo 5 zmag in pa 6 porazov. Moštvo je sicer imelo dokaj lahek razpored, na zadnjih petih tekmah pa so zbrali tri zmage in pa dva poraza. Oba poraza pa sta prišla proti ekipam, ki so letos nad 50% zmag in porazov. Torej Lakersi imajo letos težave proti bolj resnim ekipam, sedaj pa jih čaka zelo zahteven razpored. Lakersi so sicer na zadnji tekmi pred domačimi navijači doživeli pravi mali šok. LA je namreč izgubil proti Indiani, potem ko so 9 minut pred koncem imeli vodstvo 17 točk. Glavna krivca za poraz sta zagotovo bila James in pa Davis. Indiana pa je dosegla zmagovito trojko v zadnji sekundi tekme in tako dosegla lepo zmago. Portland pa je letos na marsikatero presenečenje na mestih, ki vodijo v končnico. Moštvo trenutno v zelo izenačeni konferenci na zahodu zaseda 7. mesto. To pomeni 11 zmag in 10 porazov, moštvo pa je letos v gosteh doseglo kar 7 zmag in pa samo 5 porazov. Portland je zadnje štiri tekme igral v gosteh, sedaj pa jih čaka prav tako zahtevno gostovanje v Los Angelesu. V tej seriji gostujočih tekem so premagali samo New York. Na zadnje pa so izgubili Netse z 111:97. Tudi zaradi tega podatka so danes Lakersi favoriti za zmago. Portland in pa Lakersi sta se letos že pomerila. Portland je 23.10. dosegel zmago z 106:104. Lakersi bodo verjetno igrali v popolni postavi. Pri Portlandu pa bosta zagotovo manjkala Keon in pa prvo ime ekipe Damian Lillard. Portland ima sicer 9 obrambo in pa 23 napad lige. Na drugi strani pa imajo Jezerniki 16 napad lige in pa 20 obrambo lige.

Stavne kvote: Športna stavnica 22Bet nam za zmago domačih Lakersov ponuja kvoto 1.43. Zmaga Portlanda pa je visoka kvote 2.60.

1.23 NBA Boston Celtics – Miami Heat
Tip: 1

1.41 NBA New York Knicks – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.39 NBA Brooklyn Nets – Washington Wizards
Tip: 1

2.26 NBA Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.35 NBA Utah Jazz – Los Angeles Clippers
Tip: 1

1.44 NBA Phoenix Suns – Chicago Bulls
Tip: 1