No danes se bomo posvetili Beloruski ligi in sicer se igra ALF prvenstvo, pomerila se bosta Curva Nord in ekipa Traktor. No kar nekaj stavnega dogajanja pa je tudi v Nikaragvi, kjer se igra nogometna liga. V Rusiji pa se igra še košarka 3×3, kar zna biti tudi zanimiv športni dogodek, predvsem pa nepredvidljiv. No v Belorusiji pa bomo še preverili Superligo 2. divizije v rokometu.

Zoper omenimo, da ker se igrajo malce bolj eksotične stave lahko imate težave z iskanjem lig. No pri večini tujih športnih stavnic imate na voljo “iskanje”. V iskalnik tako samo vpišite ime moštva ali igralca, ter tako enostavno najdete zeljeno stavo.

1.45 Curva Nord – Traktor
Tip: 2

1.55 Las Sabanas CF – Diriangen FC
Tip: 2

1.93 Chinandega FC – Managua FC
Tip: 2
Opis: Prva divizija v Nikeragvi nam ob 22:00 uri ponuja tekmo 11 kroga med ekipama Chinandega in Managua FC. Gre za dvoboj drugo uvrščene Manague in pa šesto uvrščenega Chinandega. Favorit je torej jasen, to so današnji gostje, ki imajo kvoto za zmago 1.93. Moštvi sta sicer tudi v povsem različnih formah. Domači klub je v zadnjih šestih tekmah zbral kar 3 poraze in pa 2 zmag in remi. V veliko boljši formi pa so gostje, ki so v enakem obdobju nanizali 4 zmage in pa po en remi in poraz. Ekipi sta se nazadnje srečali v 2 krogu, to je bilo 3. februarja, Managua je doma zmagal z 1:0. Sicer pa smo od leta 2017 videli 10 medsebojnih dvobojev. Managua je dosegel 6 zmag, videli pa smo še tri neodločene rezultate in pa samo eno zmago Chinandega. Naš stavni tip je torej vsaj remi ali zmaga gostov ob večjem vložku. Ne pozabite tudi na prenose tekem, ki jih lahko najdete na naši spletni strani pro-stave.

1.60 Deportivo Ocotal – Real Esteli
Tip: 2
Opis: Torej gre za tekmo prve divizije v državi Nikaragvi. To je drzava, ki se nahaja v Osrednji ameriki, tekma pa se bo igrala po našem času ob 22:00 uri, gre za ze za 11 krog. Trenutni stanje ekip je slednje, Esteli je 3 ekipa, zbrali so 28 točk ob pozitivni gol razliki +28. No današnji domači klub Deportivo Ocotal pa je 8. ekipa lige, zbrali so 21 točk on negativni gol razliki -8. Tudi zaradi trenutnega razmerja na ligaški razpredelnici je Real Esteli v gosteh favorit. Stavnica 1xBet nam za zmago gostov ponuja kvoto 1.60. Remi je vreden kvote 3.30, medtem ko za zmago domače ekipe dobimo res visoko kvoto 4.80. Ekipa sta se sicer od leta 2017 pomerili na 11 medsebojnih tekmah. Ocotal je do sedaj zmagal samo 2 tekmi, videli pa smo še 3 remije in pa kar 6 zmag Reala. Real je tudi na zadnjih 4 medsebojnih tekmah dosegel kar 3 zmage in eden remi. Domača ekipa je sicer tudi v dokaj slabi formi, saj so na zadnjih šestih tekmah zbrali 2 poraza, 2 remija in pa 2 zmagi. Real je v malce boljši formi, saj je v enakem obdobju nanizal 3 zmage, 2 remija in pa samo 1 poraz. Klub pa je v seriji dveh zaporednih zmag.

1.65 Zenit – Erofey
Tip: 2

1.04 RTSOR Minsk – Kronon-2
Tip: 2

1.38 Vitiazie Minsk – Rguor-SKA
Tip: 2

1.85 Evropa – Amur
Tip: 1