Danes boste lahko stavili na veliko število pokalnega nogometa po vsej Evropi. Seveda pa bomo tudi danes bolj podrobno preverili eno tekmo košarkarske lige NBA.

3.15 Supercoppa Primavera Inter Milan – ACF Fiorentina [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.52 Copa del Rey FC Barcelona – Real Sociedad
Tip: 1

3.05 Copa del Rey Osasuna – FC Sevilla
Tip: X

1.10 Ligaški pokal FC Porto – Academico de Viseu FC
Tip: 1

1.37 Eredivisie FC Utrecht – SBV Excelsior
Tip: 1

1.78 Eredivisie Go Ahead Eagles – AZ Alkmaar
Tip: 2

1.40 NBA Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets
Tip: 1

1.33 NBA Milwaukee Bucks – Denver Nuggets
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je elitni obračun dveh ekip, ki bi se prav lahko srečali tudi v letošnjem finalu lige NBA. Milwaukee trenutno zaseda 3. mesto vzhoda z 30 zmagami in in 16 porazi. Moštvo je letos doma zbralo kar 18 zmag in samo 5 porazov. Na zadnjih 10 tekmah pa so zbrali 6-4. Denver pa je na zahodu prva ekipa z 34 zmagami in 14 porazi. Moštvo je na zadnjih 10 tekmah doseglo kar 9 zmag. V gosteh pa je Denver letos dosegel 12 zmag in 10 porazov. Denver bo sicer danes imel na voljo vse najboljše igralce, pod vprašanjem je le Porter Jr.. Za Milwaukee pa bosta danes manjkala Ibaka in pa Portis. Obe ekipi sta torej v dokaj podobni situaciji, kar se toče poškodb, nekaj boljšo formo pa vendarle kaže Denver. So pa tudi Bucksi v dokaj dobri formi. Danes bomo lahko spremljali tudi neposredni obračun dveh super zvezdnikov in tudi dveh kandidatov za MVP-ja rednega dela lige NBA. Govorimo seveda o Jokiču in Giannisu, oba seveda na svoj način dominirata v ligi NBA. Denver je sicer 7 napadalna ekipa lige in pa 13 obramba lige. So pa tudi 2 ekipa lige kar se tiče podaj. Milwaukee pa ima 18 napad in pa 7 obrambo lige, so pa tudi 2 skakalna ekipa lige. Gre sicer za prvi letošnji obračun od skupno dveh. Denver je sicer na zadnji tekmi doma izgubil proti OKC z 101:99. Za Denver sicer ni igral Jokič. Bucksi pa so na zadnji tekmo v gosteh premagali DET z kar 150:130.

Stavne kvote: PartyPoker sport nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.33. Kljub nizki kvoti Denverja, pa imajo Bucksi v gosteh lepe možnosti za zmago.

1.34 NBA Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs
Tip: 1