Pred nami so še zadnje tekme letošnje sezone v nekaterih top nogometnih ligah po Evropi. Športne stavnice vam tako tudi danes nudijo več kot širok nabor visokih stavnih kvot.

Brighton & Hove Albion FC (+1)
2.03
Brighton & Hove Albion FC – Manchester City
1X2 s handicapom 1, Redni del tekme

Real Madrid
1.66
Real Madrid – Rayo Vallecano
1X2, Redni del tekme

Sevilla FC
1.87
Elche CF – Sevilla FC
1X2, Redni del tekme

Villareal FC
1.51
Villareal FC – Cadiz CF
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.20
Betis Sevilla – FC Getafe
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.50
Espanyol Barcelona – Atletico Madrid
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Zmaga Espanyola z 2-1 na gostovanju pri Rayu Vallecanu je obudila njihove upe na obstanek v La Ligi, le dve leti po uvrstitvi v prvo Špansko ligo. Vendar še vedno ostajajo na 19. mestu in zagotovo obžalujejo slabo obrambo, saj so v zadnjih petih krogih Lalige prejeli kar 12 golov in niso ohranili mreže nedotaknjene proti nobeni ekipi, ki trenutno ni izven spodnje petorice, niz se vleče vse od 21. januarja. Čeprav je Espanyol zagotovo ne bo ponovil zadnjega mesta iz sezone 2019/20, ki je prinesel njihov zadnji izpad iz prve lige, bi lahko končali kot “najslabša” ekipa v ostalih kategorijah. Ena od teh slabih kategorij je dober začetek tekme na domačem igrišču, saj je Espanyol še vedno eden od le dveh preostalih klubov, ki niso dosegli gola v prvih 15 minutah kot gostitelji domačih tekem Lalige. Kar se tiče Atlética Madrida, ostajajo na poti do 11. uvrstitve med prve tri ekipe Lalige, po tem, ko so v nedeljo premagali Osasuno z 3-0. Vendar pa so v šestih od prejšnjih desetih sezon osvojili tretje mesto, kar ekipi Jana Oblaka daje razlog, da še naprej dokazujejo svojo vrednost kljub temu, da nimajo drugega dodatnega motiva, kot da so na koncu uvrščeni pred Realom. Kar 16 golov v zadnjih štirih zmagah Atlética jasno poudarja da so v izjemni strelski formi, ki jim daje lepo možnost, da končajo nad tekmeci mestnimi tekmeci drugič v treh sezonah. Ima pa Atletico v zadnjem obdobju težave na gostovanjih, saj so izgubili vsako od zadnjih devetih gostujočih ligaških tekem, na katerih so prejeli prvi gol. Atletico je na zadnjih petih tekmah zbral štiri zmage in samo en poraz na gostovanju. Espanyol pa je v enakem obdobju zbral tri poraze in pa dve zmagi. Na prvi letošnji medsebojni tekmi je Atletico doma samo remiziral proti ekipi Espanyola z 1:1.
Stavne kvote: Igralnica PokerStars nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.88. Remi je vreden kvote 3.50, zmaga Atletica v gosteh pa je vredna kvote 2.38.

GOG Handbold
1.40
Skjern Handbold – GOG Handbold
1X2, Redni del tekme

Aalborg Handbold
1.38
Fredericia HK Elite – Aalborg Handbold
1X2, Redni del tekme

Moser Medical Uhk Krems
1.83
HC Linz AG – Moser Medical Uhk Krems
1X2, Redni del tekme