Slovenski ljubitelji nogometa bodo danes z zanimivostjo spremljali finale pokala. Pomerila se bosta dva Prekmurska kluba, to sta Nafta in pa Mura. Favorit za zmago je Mura, bomo videli ali bodo to vlogo tudi opravičili. No veliko nogometa pa se bo igralo tudi na otoku, točneje v Premier ligi. Pestro pa bo tudi v Serie A in Laligi. Več stavnih nasvetov pa v spodnjem članku, ne pozabite pa tudi na Online Casino.

3.20 Newcastle United – Aston Villa
Tip: X

1.87 Norwich City – Everton
Tip: 2

1.41 Manchester United – Sheffield United
Tip: 1
Opis: Gre za tekme 31 kroga angleške Premier lige in tekmeca se bosta pomerila ob 19:00 uri, seveda bo tekma brez navijačev. Kluba na prvenstveni lestvici ločijo samo tri točke. Predvsem United pa je tudi letos prikazal podpovprečne igre, kar pomeni, da trenutno za 4. ekipo Chelsea-ja zaostajajo za 5 točk. United je torej 5. ekipa lige, to je sicer mesto, ki v naslednji sezoni vodi v Ligo Evropa. Cilj ekipe pa je seveda igranje v elitni Ligi prvakov, zdi pa se da se klubu ta cilj vse bolj izmika. Na drugi strani je Sheffield 8. ekipa lige in je v boju za 5. mesto, ki ga drzi ravno United. Če bi Sheffield danes v gosteh uspel zmagati, bi prehitel rdeče vrage. Obe ekipi bosta torej danes imeli veliko motiva za zmago, tako da se nam obeta res zanimiva tekma. Man Utd sicer doma ne pozna poraza proti ekipi Sheffield Utd na njunih 3. srečanjih. Man Utd je tudi zmagal na 3. zaporednih domačih tekmah. Toda kaj ko je klub na zadnji tekmi proti Spursom v gosteh igral “samo” remi. No Sheffield pa je svojo zadnjo tekmo izgubil proti Newcastlu v gosteh z kar 3:0.

1.54 Wolverhampton Wanderers – Bournemouth AFC
Tip: 1

1.30 Liverpool FC – Crystal Palace
Tip: 1

1.41 Inter Milan – US Sassuolo Calcio
Tip: 1

2.11 Atalanta Bergamasca Calcio – Lazio Rim
Tip: 1

1.43 AS Roma – UC Sampdoria
Tip: 1

1.15 Real Madrid – RCD Mallorca
Tip: 1

1.26 NK Nafta – NK Mura
Tip: 2
Opis: Gre torej za finale Slovenskega pokala, kjer nas čaka obračun Nafte in Mure. Nafta še nikoli v zgodovini kluba ni osvojila nobene lovorike, medtem ko je Mura nazadnje osvojila pokalno lovoriko pred 25 leti. To pa je tudi edina lovorike Mure, kar je kar malce presenečenja, toda klub je bil velikokrat v finančnih tezavah in sploh ni igral v Prvi ligi. Kakorkoli obrnemo pa je danes Mura velik favorit za zmago, čeprav gre za samo eno tekmo in finale je vedno zahtevno, sploh za favorita. Tekma se bo igrala na nevtralni lokaciji in brez gledalcev, tako da brez prednosti za katerokoli zmed ekip. Mura je v polfinalu premagala Aluminij. Bilo je 4:3, torej muraši so zanesljivo napredovali. Na drugi strani je Nafta napredovala preko ekipe Radomlje, bilo je 2:1. To je tudi bila zadnja tekmovalna tekma za ekipo Nafte, saj se je druga liga zaradi pendamije ze zaključila. No Mura pa je od polfinala pokala odigrala tri tekme prvi Slovenski nogometni ligi. Na prvih dveh tekmah je dosegla zmagi proti Taborju in Celje. Na zadnjem gostovanju pa je Mura morala priznati premoč ekipi Bravo, ki je zmagal z 1:0. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice E stave. Zmaga Nafte bi bila očitno veliko presenečenje, saj je vredna visoke kvote 10.00. Remi je vreden kvote 5.00, medtem ko za zmago Mure dobimo kvoto 1.26.