Še vedno čakamo na začetek reprezentančnega nogometa. Danes se igra samo ena tekma in sicer med Škotsko in pa Ukrajino. Preverili pa smo tudi nekatere druge nižje ligaške lige po vsej Evropi.

3.15 UEFA liga narodov Škotska – Ukrajina
Tip: X

1.63 Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar FK 03 Pirmasens – 1. FC Kaiserslautern II
Tip: 1

2.38 Professional Development League Wigan Athletic – Sheffield United FC
Tip: 1

1.76 3. Liga Pilica Bialobrzegi – MKS Swit Nowy Dwor Mazowiecki
Tip: 2
Opis tekme: Tokrat smo se posvetili tekmi v Poljski nogometni ligi in sicer tretji ligi. Gre za 9 krog, tekma pa se bo igrala ob 16:00 uri. Mazowiecki je prva ekipa lige z 19 osvojenimi točkami. Moštvo je v dobri formi, do sedaj pa so zbrali gol razliko 20:8, kar ne najboljša gol razlika v celotni ligi. Moštvo je tako tudi na današnjem gostovanju favorit. Mazowiecki je sicer na treh letošnjih gostovanjih dosegel same zmage. Domačini pa so trenutno 11 ekipa od skupno 18 ekip. Nogometni klub Pilica je do sedaj odigral 4 tekme in pa gol razliko 7:8, ter dosegel 5 točk. Pilica je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih dosegel dva poraza in pa tri remije. Moštvo je na zadnje v gosteh remiziralo z 1:1, sedaj pa ima moštvo pred domačimi gledalci priložnost za morda tri točke, ki pa bodo vse prej kot lahek plen. Mazowiecki pa je prav tako zadnjo tekmo remiziral in to pred domačimi gledalci. Moštvo je sicer pred tem doseglo še poraz in pa tri zmage. Na zadnjih štirih medsebojnih tekmah je Mazowiecki trikrat premagal ekipo Pilica. Na zadnji medsebojni tekmi pa je Pilica doma dosegla zmago z 3:1.

Stavne kvote: Zmaga domačega kluba je na športni stavnici Bet-at-home vredna kvote 3.45. Remi je vreden kvote 3.70, medtem ko za zmago gostiteljev dobimo kvoto 1.76.

1.30 Beker van Belgie K Bocholter VV – KMSK Deinze
Tip: 2

2.01 3 Divisjon Hodd 2 – Raufoss IL 2
Tip: 1

1.07 Slovaški liga pokal MSK Rimavska Sobota – MFK Dukla Banska Bystrica
Tip: 2

1.43 Slovaški liga pokal KFC Kalna Nad Hronom – Spartak Myjava
Tip: 2

1.33 Slovaški liga pokal FK Nove Zamky – FC STK 1914 Samorin
Tip: 2