Pred nami je zadnji 6 krog skupinskega dela Lige prvakov, kjer še vedno čakamo na nekaj dokončnih odločitev. Preverili pa smo tudi nekaj tekem v košarkarski ligi NBA.

1.25 Skupinski del Real Madrid – Celtic Glasgow
Tip: 1
Opis tekme: V skupini F še ni vse odločeno, je pa jasno da si je Real že zagotovil napredovanje, vprašanje je samo ali bodo 1 ali 2. To bo seveda odvisno od današnje tekme, če Real doma premaga Celtic gre na prvo mesto skupine. Celtic pa je na drugi strani že dokončno zadnja ekipa te skupine in so brez možnosti tudi za 3. mesto. Škotski klub ima na kontu 2 točki in gol razliko 3:10, medtem ko ima Real 10 točk in gol razliko 10:5. Real je na zadnje v Ligi prvakov v gosteh izgubil proti ekipi RB Leipzig. Za vikend pa je klub doma samo remiziral proti Gironi, bilo je 1:1. Real je tako slabši seriji, ki pa bi jo danes pred domačimi gledalci lahko prekinil z zmago. Real je sicer pred omenjenima tekmama bili v seriji treh zaporednih zmag. Celtic pa je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizal štiri zmage in pa remi. Na zadnje so v ligi v gosteh dosegli zmago z 0:3, v ligi prvakov pa doma remizirali proti Ukrajinski ekipi z 1:1. Sicer pa sta se Real in Celtic pomerila v 1 krogu letošnje izvedbe Lige prvakov. Takrat je Real v gosteh zmagal z 0:3.

Celtic ni izgubil na zadnjih 5. tekmah v vseh tekmovanjih
Real Madrid ni izgubil na zadnjih 12. domačih tekmah.
Celtic ima serijo 4. zaporednih zmag na gostovanjih.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe 1.25. Remi je vreden kvote 6.50, zmaga gostov pa kvote 9.00. (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.67 Skupinski del Shakhtar Donetsk – RB Leipzig
Tip: 2

1.33 Skupinski del Chelsea – GNK DINAMO ZAGREB
Tip: 1

1.49 Skupinski del AC Milan – Red Bull Salzburg
Tip: 1

3.95 Skupinski del FC Kopenhagen – Borussia Dortmund
Tip: X

1.26 Skupinski del Manchester City – FC Sevilla
Tip: 1

1.61 Skupinski del Juventus Turin – Paris Saint-Germain
Tip: 2

1.66 Skupinski del Maccabi Haifa – Benfica Lissabon
Tip: 2

1.23 NBA Philadelphia 76ers – Washington Wizards
Tip: 1

1.62 NBA Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans
Tip: 2