Čas je za super derbi angleške nogometne lige, kjer se bosta pomerila Manchester United in pa Tottenham, več pa v spodnjih stavnih nasvetih.

1.45 Premier liga Liverpool – West Ham United
Tip: 1

3.30 Premier liga Bournemouth – Southampton FC
Tip: X

1.73 Premier liga Brentford – Chelsea
Tip: 2

1.63 Premier liga Newcastle United – Everton
Tip: 1

2.43 Premier liga Manchester United – Tottenham Hotspur
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je super derbi v Premier ligi, ob 21:15 uri se bosta pomerila domači United in pa gostujoči Spursi. Obe ekipi se borita za top4 mesta v ligi, tako da si lahko obetamo zelo zanimivo nogometno predstavo. Tottenham trenutno zaseda 3. mesto z 23 točkami, ter gol razliko 22:10. Spursi so letos več kot očitni kandidati za top mesta, kaj pa United? Rdeči vragi so po zelo slabem uvodu sedaj napredovali na 5. mesto. V klubu so do sedaj nanizali 16 točk in gol razliko 13:15. Zdi se torej, da se bo United poleg ekipe Newcastle še zadnje moštvo v boju za top4 mesta v ligi, ki v naslednji sezoni vodijo v Ligi prvakov. Rdeči vragi so sicer na zadnji ligaški tekmi doma remizirali ravno proti ekipi Newcastle (0:0). Pred tem pa je moštvo v vseh tekmovanjih zbralo kar tri zaporedne zmage. Spursi pa so na zadnji tekmi doma premagali Everton z 2:0 in tako naredili serijo treh zaporednih zmag. Obe ekipi sta torej v dobri formi in zelo izenačeni. V lanski sezoni je sicer United v ligi dvakrat premagal Tottenham z 0:3 in pa 3:2. Letos se zdi, da imajo Spursi realne možnosti za odvzem točk, tudi na današnji tekmi v gosteh. Sicer pa so Spursi od leta 1993 samo 10 premagali United. Rdeči vragi pa so v tem nizu dosegli kar 43 zmag. Je pa tudi res, da smo v zadnjih sezonah gledali veliko bolj izenačene tekme, kot v preteklosti.

Tottenham nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti rdečim vragom
Man Utd ni izgubil na zadnjih 4. tekmah
Tottenham prav tako ni izgubil na zadnjih 4. tekmah

Stavne kvote: Na športni stavnici Bet-at-home nam za zmago domače ekipe ponujajo kvoto 2.43. Remi je vreden kvote 3.55, zmaga Spursov v gosteh pa je visoka kvote 2.80.

3.20 Primera Division Cadiz – Betis Sevilla
Tip: X

3.20 Primera Division Real Valladolid – RC Celta De Vigo
Tip: X

1.53 Primera Division Real Sociedad – RCD Mallorca
Tip: 1

1.30 Primera Division Elche CF – Real Madrid
Tip: 2