Pred nami so odločilne tekme Lige narodov, tudi za Slovenijo. Naše fante čaka danes Grčija, tekma se bo igrala v Atenah. Sloveniji bi sicer ze remi prinesel prvo mesto, več o tekmi pa si preberite v spodnji stavni analizi.

1.78 Albanija – Belorusija
Tip: 1

3.20 Armenija – Severna Makedonija
Tip: X

1.34 Bosna in Hercegovina – Italija
Tip: 2

1.89 Poljska – Nizozemska
Tip: 2

1.17 Anglija – Islandija
Tip: 1

1.72 Belgija – Danska
Tip: 1

3.30 Madžarska – Turčija
Tip: 1

3.05 Grčija – Slovenija
Tip: X
Opis: Največje vprašanje, ki se trenutno poraja je kdo bo v vratih. Namreč še vedno ne vemo ali bo to Jan Oblak, na prejšnji tekmi je branil Vid Belec. Brez dvoma pa bo tudi danes nared Josip Iličič, ki se je vrnil na prejšnji tekmi in jo tudi odločil. Sicer pa nam pogled na skupino 3 v C ligi razkrije da ima Slovenija trenutno 13 točk, ob gol razliki 8:1. Slovenija je do sedaj nanizala 4 zmage in 1 remi. Na drugi strani imajo Grki 11 točk, ob gol razliki 6:2. To pomeni da so do sedaj odigrali 3 zmage in 2 remija. Sedanja generacija verjetno še ni igrala tako pomembne tekme, vsaj remi bi nam lahko odprl dodatne tekme končnice in potencialno veliko tekmovanje. Slovenija je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih nanizala štiri zmage in en sam remi, ta je bil na prijateljski tekmi. Slovenija je sicer na svoji zadnji tekmi Lige narodov premagala Kosovo z 2:1. Na drugi strani je Grčija na zadnjih petih tekmah zbrala tri zmage in po en remi in poraz. Na zadnji prijateljski tekmi pa so premagali Moldavijo z 0:2. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili v ligi narodov 3.9.2020. Takrat smo lahko videli remi brez zadetkov. Še zanimiv statistični podatek, na zadnjih 18 tekmah Grčije smo lahko videli vsaj en zadetek po 70 minuti v 10 tekmah (55%). Preverimo še aktualne kvote športne stavnice Bet365 Slovenija. Zmaga Grčije je trenutno visoka kvota 2.00, remi pa kvote 3.05. V kolikor pa boste stavili na zmago Slovenije pa boste za to prejeli kvoto 4.10 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.76 Irska – Bolgarija
Tip: 1

3.10 Severna Irska – Romunija
Tip: X

1.28 Avstrija – Norveška
Tip: 1
Opis: Tekma se bo igrala ob 20:45 uri in Avstrija si danes že z remijem zagotovi napredovanje in dodatno končnico za veliko tekmovanje. V skupini pa še vedno čakamo da bosta Romunija in Norveška odigrali tekmo. Avstrija je sicer na dosedanjih petih tekmah zbrala štiri zmage in samo en poraz, ki je prišel proti Romuniji. To pomeni da imajo na kontu 12 točk. Norveška je z štirimi tekmami do sedaj zbrala tri zmage in samo 1 poraz. To pomeni da imajo do sedaj zbranih 9 točk. Na zadnji medsebojni tekmi je Avstrija v gosteh premagala Norveško z 1:2. Na tej tekmi Avstrija imela posest žoge kar 60%. V strelih so prevladovali z 15 proti 3, na gol na so sprožili 6krat. Norvežani pa so na gol streljali samo 1krat pa še takrat so zadeli. Ravno zaradi te prevlade Avstrije na zadnji medsebojni tekmi ima Avstrija danes kvoto za zmago samo 1.28. Remi je visok kvote 3.20, zmaga Norveške v gosteh pa kvote 2.90. Vse ostale kvote preverite na športni stavnici PokerStars sport.