Včeraj smo zaradi slabe stavne ponudbe izpustili stavne analize oz. stavne nasvete. Smo pa za vas opisalo novo promocijo na vsem znani športni stavnici. Opis promocije najdete v zavihku bonusi in promocije.

No tudi danes je stavna ponudba še kako okrnjena, ne igra se namreč nobena prva liga na stari celini. Tako da bomo preverili nekaj stav v drugih in tretjih ligah in pa v juzni ameriki. Vse top stave danes torej preverite v spodnjem delu članka.

1.61 Ural Ekaterinburg – MBA Moscow
Tip: 1

1.48 Kupol-Rodniki Izhevsk – University Surgut
Tip: 1

1.49 Burevestnik Jaroslav – BC Spartak Primorie Vladivostok
Tip: 2

1.12 BC Spartak Saint Petersburg – Vostok 65 Uzhno
Tip: 2

1.67 Hekimoglu Trabzon – Kirklarelispor
Tip: 1
Opis: Gre za obračun v drugi Turški ligi. Tekma se bo igrala ob 12:30 uri, zato pazite da ne zamudite vplačila na tekmo. Kluba imata za sabo povsem različno sezono. Trabzon je ze večino sezono zasidran na najvišjih mestih, klub pa trenutno zaseda 4. mesto. Moštvo je tako letos nanizalo 52 točk, to pomeni 16 zmag, 4 remije in pa 7 porazov. Skupna gol razlika je +15. No če so domačini v boju za napredovanje v prvo ligo, pa se gostje komajda izogibajo nazadovanje v nizji ligaški rang. Klub se ze polovico sezono drzi nekje na 12,13 ali 14 mesto. To je le mesto ali dve nad izpadom, tako da si bo klub danes zelel verjetno odnesti samo remi oz. remi bo verjetno zadovoljil apetite Kirklarelisporja. Gostje so do tega trenutka nanizali samo 33 točk, kar pomeni 8 zmag, remijev in pa kar 10 porazov. Skupno pa vse to prinaša tudi negativno gol razliko -14. Domačini pa si seveda danes zelijo vse tri točke, vse ostalo pa verjetno kar veliko razočaranje. Kluba sta se sicer letos pomerila ze v 5 krogu druge turške lige. Takrat smo lahko videli remi z 1:1. Je pa domači klub poleg boljše bere točk tudi v trenutno boljši formi, saj je na zadnjih šestih tekmah nanizal kar 4 zmage in pa po 1 remi in poraz. Trabzon tako ni izgubil na zadnjih petih tekmah in tudi na zadnjih petih domačih tekmah. No gostje pa niso uspeli zmagati ze na zadnjih 10 gostujočih tekmah. Moštvo pa je tudi sicer v slabi formi, saj je na zadnjih šestih tekmah zbralo kar 3 poraze, 2 zmagi in na zadnji tekmi remi. Obeta se napeta tekma, domači klub bi moral vzeti vse tri točke kar je tudi naš stavni namig Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice PartyPoker. Zmaga domače ekipe je vredna kvote 1.67. Medtem ko za remi dobimo kvoto 3.58, medtem ko je zmaga gostov vredna kar precej višje kvote 4.35. Pa srečno z vašo stavno izbiro. In ne pozabite tudi da poleg športa lahko igrate tudi Spletni Casino, Poker, ter tudi eŠport.

1.89 Gumushane Doganspor – Bak Spor Klubu
Tip: 1

1.93 Belediye Vanspor – Ergene Velimese Spor
Tip: 1

4.50 GUOR Karelia – Tverichi
Tip: X

2.27 Shakhter Soligorsk – Neman Grodno
Tip: 2