Pred nami je finale Evropske lige, ki se bo igralo ob 21:00 uri, pomerila pa se bosta Eintracht in pa Rangers. Ne pozabite pa tudi na finale zahodne konference lige NBA, kjer se bosta pomerila domači Warriorsi in pa Dallas Luke Dončiča.

2.27 UEFA Evropska liga, izločilna faza Eintracht Frankfurt – Glasgow Rangers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1
Opis tekme: Tekma finala se bo igrala v mestu Sevilla. Mesto bo gostilo že tretje veliko evropsko nogometno finale. Eintracht se je v finale uvrstil potem ko je v polfinalu premagal West Ham z 1:2 in pa 0:1. Rangersi pa so v polfinalu izločili Rangerse z skupnim rezultatom 1:0 in pa 1:3. Rangersi so sicer v domači ligi na drugem mestu z 89 točkami, medtem ko je prva ekipa prve Škotske nogometne lige Celtic z 93 točkami. Rangersi so sicer v dobri formi, saj so v seriji štirih zaporednih zmag. Na zadnji tekmi so v gosteh zmagali ekipo Hearts z 1:3. Na drugi strani pa nemški klub ni v dobri formi, saj je v seriji dveh ligaških remijev. Na zadnje je Eintracht v gosteh remiziral proti ekipi Mainz z 2:2. Eintracht je sicer v prvi nemški ligi šele na 11. mestu, kar pomeni da niso več na mestih, ki vodijo v evropska tekmovanja v naslednji sezoni. Jim pa to definitivno omogoča zmaga v današnjem finalu. Gre sicer za prvi medsebojni obračun teh dveh ekip. Eintracht Frankfurt je sicer letos v Španiji slavil že dvakrat, ob enem pa še nikoli niso izgubili proti Škotskemu predstavniku (3 zmage in 1 remi). Nemški klub je tudi glede na kvote rahel favorit, gre pa seveda tekma lahko v obe smeri, govorimo le o finalni tekmi, kjer smo že ničkolikokrat videli marsikaj nepričakovanega.

Rangers ni izgubil na zadnjih 5. tekmah
Rangers ima zmagovalno serijo 4. tekem.

Stavne kvote: Stavnica PartyPoker nam za zmago nemške ekipe ponuja kvoto 2.27. Remi je vreden kvote 3.40, zmaga Rangersov v gosteh pa je vredna kvote 3.00.

2.60 Copa Južna Amerika CA River Plate (URU) – Cuiaba Esporte Clube MT
Tip: 1

2.47 Copa Južna Amerika Ayacucho FC – CD Everton Vina Del Mar
Tip: 1

1.31 Copa Južna Amerika Racing Club Avellaneda – FBC Melgar
Tip: 1

1.49 Copa Južna Amerika Santos FC SP – Deportes Union La Calera
Tip: 1

1.62 Copa Južna Amerika LDU Quito – Defensa y Justicia
Tip: 1

2.10 Serie B Brescia Calcio – AC Monza
Tip: 1

2.14 Premijer Liga FK Zeljeznicar Sarajevo – FK Borac Banja Luka
Tip: 2

1.44 NBA končnica Golden State Warriors – Dallas Mavericks
Tip: 1