Danes smo za vas preverili super pokalni derbi v Italiji, kjer se bosta pomerila AC Milan in pa Inter Milan. Igra se tudi SP v rokometu, tenis in pa košarka.

1.27 Odprto prvenstvo Avstralije, Melbourne, ženske Raducanu, Emma – Gauff, Cori
Tip: 2

1.25 Odprto prvenstvo Avstralije, Melbourne, moški Hurkacz, Hubert – Sonego, Lorenzo
Tip: 1

2.02 Copa del Rey Sporting Gijon – Valencia
Tip: 2

3.35 Superpokal AC Milan – Inter Mailand [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.18 Svetovno prvenstvo – moški – glavni del Švedska – Madžarska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.33 FA pokal Leeds United – Cardiff City
Tip: 1

1.55 NBA Dallas Mavericks – Atlanta Hawks
Tip: 1
Opis tekme: Luka Dončič bo danes ponoči gostil Atlanto. Oba kluba letos igrata nekje po pričakovanjih, čeprav bi si seveda oba želela višje uvrstitve. Dallas trenutno na zahodu zaseda 5. mesto z 24 zmagami in 21 porazi. Dallas je sicer v seriji dveh zaporednih porazov, oba pa sta prišla proti Portlandu. Na eni tekmi ni igral Luka, na drugi pa Wood. Oba igralca bosta danes na voljo, je na novi na seznamu poškodovanih igralcev Tim Hardaway Jr. (gleženj). Manjkali pa bodo tudi Green, Finney-Smith, Kleber. Torej kar dolg je pri Dallasu seznam poškodovanih igralcev. Ravno nasprotno je Atlanta brez ene same poškodbe. Tudi iz tega razloga bo imela danes Atlanta v gosteh lepo priložnost da “preseneti” Dallas, ki sicer letos doma beleži dobre rezultate (16:6). Atlanta sicer letos v gosteh beleži rezultat 10:13, kar tudi ni tako slabo. Moštvo se nahaja na 9. mestu vzhoda. Atlanta je nanizala 22 zmag in ravno toliko porazov. Moštvo pa je v seriji treh zaporednih zmag, kjer so premagali IND, TOR in MIA. Nobena od teg ekip ravno ne blesti v letošnji sezoni. Sicer pa sta tako Dallas kot Atlanta na zadnjih 10 tekmah zbrala 50% izkupiček zmag in porazov. Zanimiv bo tudi neposredni obračun na poziciji organizatorja igre, kjer se bosta pomerila Luka in pa Young. Luka letos na tekmo dosega 33.8 točk, kar je rekord lige. Young pa na tekmo dosega 27 točk ob 42% metu iz igre. Luka ima boljši procent, saj iz igre meče skorajda 50%. Ima pa T. Young boljši % zadetih prostih metov, saj jih meče kar 89%. Luka ima tudi letos slab procent zadetih prostih metov, saj jih meče samo 73%.

Stavne kvote: Med drugim tudi športna stavnica PartyPoker nam za zmago Dallasa ponuja kvoto 1.55. Stavni tip je tudi over pri točkah Dončiča, saj je zadnjo tekmo igral zelo slabo.

1.54 NBA Oklahoma City Thunder – Indiana Pacers
Tip: 1

1.20 NBA Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves
Tip: 1