Tudi danes se seveda igrajo nogometne teme na Euro 2020, mi pa se bomo posvetili tekmi Italije in pa Švice. Pestro pa bo tudi v košarkarski ligi NBA, za vas smo preverili tekmo med ekipama Philadelphia in pa Atlanta.

1.50 Auger Aliassime, Felix – Federer, Roger
Tip: 2

1.27 Čilić, Marin – Fognini, Fabio
Tip: 1

1.65 Finska – Rusija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

3.00 Turčija – Wales [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.65 Italija – Švica
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je torej 2 krog v skupini A, kjer se bosta ob 21:00 uri pomerila Italija in pa Švica. Ne pozabimo, da Italija tekme skupinskega dela EP igra na domačem igrišču, tako da moramo upoštevati tudi ta dejavnik. Italija je na prvi tekme premagala Turčijo z kar 0:3. Italije je dosegla kar tri gole, poleg tega pa ni prejela niti enega zadetka, kar samo kaže da so Italijani trenutno res v zelo dobri formi. Italija je tako sedaj v seriji devetih zaporednih zmag, če seveda zraven štejemo tudi prijateljske tekme. Švica pa je na prvi letošnji tekmi remizirala z ekipi Wales, bilo je 1:1. Zdi se da se bo Švica borila za drugo mesto, kot tudi vse ostale ekipe. Favorit skupine pa je že pred začetkom EP bila Italija. Švica je sicer pred remijem bila v seriji štirih zaporednih zmag. Ekipi sta se na velikih tekmovanjih do sedaj srečali samo 1krat, pa še to leta 1999, takrat smo lahko videli remi z 0:0. Na zadnjih štirih prijateljskih tekmah pa smo videli kar tri remije in eno zmage Italije. Vse te tekme so potekale pred več kot 10 leti. Pri Italiji bo tudi danes v napadu veliko odvisno od igralca Ciro Immobile, ki je na zadnji tekmi proti Turčiji dosegel svoj 14 reprezentančni gol. Favorit za zmago je tako Italija, spodaj pa preverite aktualne kvote.

Italija doma ne pozna poraza proti Švici na njunih 3. srečanjih.
Italija je tudi v zmagovalni seriji 9. tekem.
Italija tudi ni izgubila na zadnjih 28. tekmah

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače Italije ponuja kvoto 1.65. Remi je vreden kvote 3.60, zmaga Švice pa visoke kvote 5.75 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

1.01 ZDA – Nigeria
Tip: 1

1.37 CD Oceja – UD Mos
Tip: 2

2.05 Levante U19 – Barcelona U19
Tip: 1

1.36 Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks
Tip: 1
Opis tekme: Atlanta je zadnjo tekmo zmagala z 103:100 in tako serijo izenačila na 2:2. Pred nami je torej velikokrat odločilna peta tekma. Na zadnji tekmi se je videlo na Embiid ni pravi, saj se že celotno serijo ubada z poškodbo. Tako bo tudi danes veliko odvisno do tega kako bo omenjeni super zvezdnik lahko odigral, kajti na zadnji tekmi je dosegel samo 17 točk ob 20% metu iz igre. Pri Atlanti pa je na zadnji tekmi bil najboljši igralec Bogdan Bogdanovic z 22 točkami. Iz igre pa je metal 37%, od tega trojke 30%. Kar seveda ni super statistika, namreč celota ekipa Atlante je iz igre metala samo 36%, trojke pa 30%. Philadelphia je za primerjavo iz igre metala 43% in pa trojke 40%. Je pa bila Atlanta izjemna pri izgubljenih žogah, saj je izgubila samo štiri žogo na celotni tekmi. Na drugi strani je Philadelphia izgubila kar 12 žog. Philadelphia je na tej tekmo največ vodila za kar 18 točk, Atlanta pa samo za 6 točk, vseeno pa se je na koncu Atlanta veselila zmage. Danes torej Philadelphia igra v domači dvorani, kjer bi morala priti do zmaga in vodstva v seriji z 3:2. Je pa zopet veliko vprašanje kako bo lahko zaradi poškodbe odigral Joel Embiid.

Stavne kvote: Stavnica 22Bet Slovenija nam za zmago domače Phile ponuja kvoto 1.36. Ostale kvote pa preverite na omenjeni stavnici.

2.12 Utah Jazz – Los Angeles Clippers
Tip: 2