Sreda nam bo zagotovo prinesla več nogometnega dogajanja kot včerajšnji torek. Igrajo se namreč Premier liga, Serie A, Prva Slovenska nogometna liga in tako dalje. Na naših zelenicah se danes igrata dve zanimivi tekmi. Maribor bo gostoval pri Ljubljanskem Bravu. Celjani pa se bodo doma pomerili z ekipo Triglava. Tuje športne stavnice vam ponujajo super visoke stavne kvote. Več pa v spodnjem pregledu.

Manchester City – Bournemouth AFC
Tip: 1 – Nekaj dni nazaj je športno rasodišče odločilo, da je premalo dokazev, da bi Manchester City kršil finančni fair play in mu tako dovolilo še naprej nastopati v evropskih tekmovanjih oz. je uvrglo dvoletno prepoved. Manchester City si je tako že zagotovil nastopanje v ligi prvakov tudi za naslednjo sezono in bo danes na domačem igrišču povsem neobremenjen. Na drugi strani pa se gostje še krčevito borijo za obstanek v prvi ligi. Trenutno so na 18. mestu, ki ne zagotavlja obstanka. Za sedamnajstim Watfordom pa zaostajajo za 3 točke tako, da danes nujno potrebujejo zmago oz. vsaj točko in upati na spodrsljaj tekmecev, ki so pred njimi. Gostje so sicer na zadnji tekmi dokazali, da se lahko kosajo tudi z najboljšimi v ligi saj so presenetljivo kar s 4:1 premagali Lisice, ki se krčevito borijo za ligo prvakov. Ko pa pogledamo medsebojno statistiko zadnjih 5 tekem pa lahko hitro ugotovimo, da gostje danes nimajo veliko možnosti. Manchester City je namreč dobil prav vseh zadnjih 5 medsebojnih tekem in je danes absolutni favorit na vseh stavnicah. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Manchester Citya pa preverite na 1xbet stavnici.

1.85 Arsenal FC – Liverpool FC
Tip: 2

1.89 Burnley FC – Wolverhampton Wanderers
Tip: 2

1.69 Newcastle United – Tottenham Hotspur
Tip: 2

2.43 Nottingham Forest – Swansea City
Tip: 1

1.42 Brentford – Preston North End
Tip: 1

1.45 AC Milan – Parma
Tip: 1

1.63 AS Roma – Hellas Verona
Tip: 1

2.17 Lecce – ACF Fiorentina
Tip: 2

1.20 NK Celje – NK Triglav Kranj
Tip: 1 – Celjani imajo danes lepo priložnost, da za nekaj časa zavzamejo vrh prvenstvene lestvice. Za ta dosežek pa potrebujejo zmago nad Triglavom, ki se počasi poslavlja od prve lige. Celjani so v tem obdobju v fantastični formi, saj na zadnjih 5 tekmah beležijo 4 zmage in zgolj 1 remi. Triglav pa je na zadnjih 5 tekmah slavil zgolj 1 krat. V letošnjem prvenstvu sta se ekipi med sabo pomirili 3 krat in prav vsakič so slavili Celjani. Celjani so na teh treh tekmah zabili kar 15 zadetkov na drugi strani pa triglav niti enega! Celjani imajo proti Triglavu tudi 7 zaporednih zmag in kar težko je verjeti, da bi danes lahko oddali kakšno točko. Naš stavni tip je torej jasen in sicer zmaga Celja in s tem vsaj za nekaj čana na vrhu prvenstvene lestvice.

1.74 NK Bravo – NK Maribor
Tip: 2