Od današnje srede do četrtka bo malce nogometnega predaha. Smo pa danes vseeno za vas izbrskali nogometne kvalifikacije Concacaf, ki potekajo v osrednji Ameriki. Za vikend pa ne pozabite, začetek najbolj elitnih nogometnih lig: Premier liga, Laliga, Ligue1, Serie A in drugih.

1.44 SP kvalifikacije, CONCACAF ZDA – Kostarika
Tip: 1
Opis tekme: Pred nami je šesti krog kvalifikacij za SP, kjer se bosta pomerila domača reprezentanca ZDA in pa Kostarika. ZDA za enkrat kaže dobro, saj zasedajo 2. mesto. ZDA so do tega trenutka zbrale 8 točk in pa gol razliko 7:3. Neposredno na prvenstvo sicer vodijo prva ti mesta, medtem ko četrto mesto zagotavlja neke vrste dodatnih kvalifikacij. Kostarika pa je 5. ekipa z 6 točkami in pa gol razliko 3:3. Torej Kostarika bi danes še kako potrebovala vse tri točke, vendar bo že osvojena točka lep uspeh. Kostarika je sicer zmagala zadnjo tekmo proti El Salvadorju z 2:1. Je pa pred tem Kostarika nanizala tri remije in pa en poraz. ZDA pa je izgubila svojo zadnjo tekmo v gosteh proti Panami, bilo je 1:0. Pred tem pa so ZDA zbrale dva remija in pa dva poraza. ZDa so dobile zadnje tri medsebojne tekme z 2:0, 1:0 in pa 4:0.

Kostarika nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti ZDA.
ZDA doma ne pozna poraza proti Kostariki na njunih 3. srečanjih.
Kostarika ni zmagala na zadnjih 9. gostovanjih.

Stavne kvote: Poker stran PokerStars sports vam ponuja kvoto 1.44 za zmago ZDA. Remi je visok kvote 3.70, zmaga Kostarike pa je vredna kvote 6.00.

1.53 SP kvalifikacije, CONCACAF Kanada – Panama
Tip: 1

1.84 SP kvalifikacije, CONCACAF Honduras – Jamajka
Tip: 1
Opis tekme: Torej šesti krog kvalifikacij se igra tudi za reprezentanci Hondurasa in pa Jamajke. Tekma se bo igrala v nočnih urah po našem času. Tako Honduras kot Jamajka pa za enkrat nimata veliko uspeha. Honduras se trenutno nahaja na predzadnjem sedmem mestu. Reprezentanca Hondurasa je do sedaj osvojila 3 točke in pa gol razliko 2:8. Enako gol razliko pa ima tudi Jamajka, ki pa se nahaja na zadnjem osmem mestu. Jamajka je do sedaj svojila samo dve točki. Za vsako reprezentanco tako danes šteje zgolj in samo zmaga. Tudi zato, ker nobena ekipa v teh kvalifikacijah še ni zbrala tako željene zmage. Honduras je na zadnjih petih tekmah nanizal tri remije in dva poraza. Jamajka pa je v enakem obdobju zbrala tri poraze in dva remija. Od leta 2008 smo lahko videli 8 medsebojnih tekem. Honduras je do sedaj zbral 3 zmage. Videli pa smo še en remi in pa 4 zmage Jamajke.

Honduras nima zmage na zadnjih 7. tekmah.
Jamajka nima zmage na zadnjih 7. tekmah.
Rezultati Jamajke v gosteh to sezono so: 0-1-2.

Stavne kvote: Slovenska športna stavnica E-stave nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 1.84. Remi je vreden kvote 2.96, medtem ko za zmago Jamajke dobimo kvoto 4.10.

1.39 SP kvalifikacije, CONCACAF Salvador – Mehika
Tip: 2

1.87 Tercera Division FC La Union Atletico – CD Bala Azul
Tip: 1

1.86 Tercera Division U.D. Los Garres – El Palmar CF-Estrella Grana
Tip: 1

1.42 Tercera Division Mazarron FC – CF Lorca Deportiva
Tip: 2

2.90 Tercera Division Club Deportiva Minera – Archena Sport Fc
Tip: X

1.07 Wiener Toto Cup FC Polska Wien – FC Stadlau
Tip: 2

2.15 U19-Interkretsserie KFUM – Drobak/Frogn
Tip: 2