Ljubitelji Ligue1 bosta danes zagotovo prišli na svoj račun, saj se igra res veliko število francoskega nogometa. Nismo pa pozabili niti na košarkarsko ligo NBA, zanimiv pa bo tudi španski superpokal med Realom in Valencijo.

1.89 Ligue 1 FC Lorient – AS Monaco
Tip: 2

1.69 Italijanski pokal AC Milan – Torino FC
Tip: 1

1.21 Ligaški pokal Southampton FC – Manchester City
Tip: 2

1.53 Superpokal Real Madrid – Valencia [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.28 Klubske prijateljske tekme Borussia M’gladbach – Arminia Bielefeld
Tip: 1

1.28 The Masters Trump, Judd – Day, Ryan
Tip: 1

1.46 NBA New York Knicks – Indiana Pacers
Tip: 1

1.74 NBA Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks
Tip: 2
Opis tekme: Atlanta je šele 9. ekipa vzhoda, kar je glede na zasedbo pod pričakovanji. V moštvu se poraja tudi čedalje več vprašanj o odhodu nekaterih ključnih košarkarjev, tako da bo še zanimivo spremljati kako se bo vse skupaj izšlo. Moštvo posledično igra v povprečni formi, saj so na zadnjih 10 tekmah zbral samo 4 zmage in kar 6 porazov. Letos so tako nanizali 19 zmag in 21 porazov. V domači dvorani pa so zbrali score 11:8. Tudi Milwaukee je malce padel v formi, saj je na zadnjih 10 tekmah zbral enak rezultat kot Atlanta. Moštvo pa je še vedno 3. ekipa konference z 26 zmagami in 14 porazi. Pri Bucksih je zopet poškodovan verjetno drugi najboljši igralec ekipe, to je K. Middleton. Letos je igral samo na 7 tekmah, na katerih je dosegal 11 točk na tekmo. V kolikor želi Milwaukee konkurirati za finale lige NBA, bo moral imeti tega igralca nazaj v prvi peterki. Pri ekipi Milwaukee sicer pričakovano blesti Giannis, ki na tekmo dosega skorajda 32 točk. Pri Atlanti pa je prvi strelec moštva T. Young z 27 točkami na tekmo. Atlanta in pa Milwaukee se bosta letos pomerila že na četrti medsebojni tekmi. Bucksi so dobili prvo tekmo z 115:123. Nato pa je Atlanta dobila naslednji dve tekmi z 98:117 in 121:106. To je bilo obdobje ko je igrala Atlanta zelo dobro košarko, sedaj pa se je vse spremenilo. Tudi zato je Milwaukee danes rahli favorit za zmago na gostovanju, pa čeprav jim manjka zelo pomemben igralec. Milwaukee ima prvi skok lige in pa 8 obrambo. Atlanta pa ima 10 skok lige in pa 22 obrambo lige.

Stavne kvote: Športni portal PartyPoker nam za zmago Bucksov v gosteh nudi kvoto 1.74, medtem ko je zmaga domačega moštva visoka kvote 1.98.

1.22 NBA Sacramento Kings – Houston Rockets
Tip: 1