Pred nami je nov krog kvalifikacij za nogometno konferenčno ligo, danes brez Slovenskih predstavnikov jutri pa nas bo v ligi Europa zastopal Maribor. Preverili pa bomo tudi dogajanje drugih ligi, več pa seveda lahko zasledite v spodnjih stavnih analizah.

3.20 Kvalifikacije Vitoria Guimaraes – Hajduk Split
Tip: X

1.46 UEFA Superpokal Real Madrid – Eintracht Frankfurt [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.77 Pokal Libertadores SE Palmeiras SP – Atletico Mineiro MG
Tip: 1

2.23 Pokal Libertadores CA Talleres De Cordoba – Velez Sarsfield
Tip: 1

1.76 Superliga FC Luzern – Grasshopper Club Zürich
Tip: 1 – Danes bo na sporedu zaostala tekma prvega kroga najmočnejšega Švicarskega nogometnega tekmovanja. V Švicarski najmočnejši ligi trenutno vodijo “mladi fantje”, ki imajo po 4 odigranih tekmah 8 točk. Grasshopper se trenutno nahaja na 3. mestu in ima točko manj od vodilne ekipe. Grasshopper ima tudi tekmo manj in v kolikor bi danes slavil bi se lahko povzpel na 1. mesto prvemstvene lestvice. Luzern pa se trenutno nahaja na 6. mestu s 4 osvojenimi točkami, vendar ima ekipa kar 2 tekmi manj od vodilne ekipe in tekmo manj od današnjega nasprotnika. Luzern ima na zadnjih 5 odigranih tekmah na svojem raćunu 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Grasshopper pa je v tem obdobju dosegel 3 zmage in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Luzern, ki beleži 2 zmagi in 3 remije. Na teh tekmah je skupno padlo 11 zadetkov, kar pomeni, da na tekmo padeta v povprečju dobra 2 zadetka na tekmo.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet-at-home nam ponuja slednje kvote. Zmaga FC Luzern pred domačimi gledalci je visoka kvote 1.76, remi kvote 3.80, zmaga Grasshopper Club Zürich pa kvote 4.10.

1.32 Kakkonen FC Vaajakoski – JJK Jyvaskyla
Tip: 2

1.96 Liga de Expansion Mx, Apertura Cimarrones de Sonora FC – Leones Negros UdeG
Tip: 1

1.83 Liga de Expansion Mx, Apertura Venados FC – CSD Dorados Sinaloa
Tip: 1

1.96 Liga de Expansion Mx, Apertura Alebrijes de Oaxaca FC – CD Mineros de Zacatecas
Tip: 1

2.01 Brasilero Serie B Criciuma EC SC – Guarani FC SP
Tip: 1

2.27 Brasilero Serie B Nautico PE – CR Brasil AL
Tip: 1

2.43 Brasilero Serie B Chapecoense SC – Gremio Novorizontino
Tip: 1

1 komentar