V angleški Premier ligi se danes igrata dve zaostali tekmi, na delu sta tako Arsenal kot Liverpool. Preverili pa smo tudi tekme v košarkarski ligi NBA.

Arsenal FC
1.33
Arsenal FC – Everton FC
1X2, Redni del tekme

Liverpool
1.47
Liverpool – Wolverhampton Wanderers
1X2, Redni del tekme

Frosinone Calcio
2.05
SPAL 1907 Ferrara – Frosinone Calcio
1X2, Redni del tekme

Benevento Calcio
2.30
Benevento Calcio – FC Sudtirol
1X2, Redni del tekme

AS Bari
2.27
AS Bari – FBC Unione Venezia
1X2, Redni del tekme

Phoenix Suns
1.18
Charlotte Hornets – Phoenix Suns
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Detroit Pistons (+5.5)
1.93
Detroit Pistons – Chicago Bulls
Azijski handicap 5.5, Celotna tekma

Oklahoma City Thunder
1.95
Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Milwaukee Bucks
1.22
Milwaukee Bucks – Orlando Magic
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics
1.35
Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Philadelphia 76ers (-1.5)
1.91
Miami Heat – Philadelphia 76ers
Azijski handicap 1.5, Celotna tekma
Opis tekme: Miami bo danes gostil ekipo iz Philadelphije, gre pa za derbi vzhodne konference. Vročica ima za sabo povprečno sezono, saj se nahajajo na šele 7. mestu. To seveda pomeni, da niso na mestu, ki neposredno zagotavlja igranje v končnici. Miami je do te tekme zbral 33 zmag in 29 porazov. Letos pa imajo v domači dvorani rezultat 19-10. Philadelphia pa je tretja ekipa vzhoda z 39 zmagami in 21 porazi. Moštvo je sicer letos v gosteh nanizalo 15 zmag in 11 porazov. Philadelphia je sicer v seriji dveh zaporednih porazov, kjer so morali priznati premoč Bostonu in pa tudi Miamiju. Vročica pa je po seriji porazov premagala ravno Philo z 101:99. Tekmo je odločil Jimmy Butler, ki je dosegel odločilni koš v zadnjih sekundah tekme. Igralec je na tekmi dosegel 23 točk, od Miamija pa je na tekmi dvomestno število točk doseglo kar pet igralcev. Miami je tekmo zmagal v gosteh, sedaj pa bo igral pred domačimi gledalci. Philadelphia bo imela na voljo vse najboljše igralce, pri Miamiju pa bo manjkal Kyle Lowry, pod vprašanjem pa je tudi nova okrepitev kluba, to je veteran Kevin Love. Vročica ima sicer zadnji napad v ligi in pa 2 obrambo lige. Prav tako pa so šele 26 skakalna ekipa lige. Philadelphia pa je 16 napad in pa 3 obramba lige. So pa tudi šele 298 ekipa lige kar se tiče skokov in pa 17 ekipa lige kar se tiče podaj. Obetamo si lahko zanimivo tekmo, sploh glede na to da je Phila komaj pred nekaj dnevi doma nepričakovano izgubila Miami. Danes bi lahko videli maščevanje Phile in zmago v gosteh.
Stavne kvote: Stavnica 22Bet Slovenija nam za zmago domačega Miamija ponuja kvoto 2.02. Zmaga Phile pa je vredna kvote 1.81.