Pred nami je veliko število nogometa v prvi francoski nogometni ligi. Igra pa se tudi nogomet v prvi nizozemski in španski ligi. Nismo pa pozabili niti na košarkarsko NBA ligo.

Barcelona FC
1.76
Betis Sevilla – Barcelona FC
1X2, Redni del tekme

OSC Lille
1.57
OSC Lille – Clermont
1X2, Redni del tekme

Olympique Marseille
1.72
FC Nantes – Olympique Marseille
1X2, Redni del tekme

Paris St Germain
1.33
HSC Montpellier – Paris St Germain
1X2, Redni del tekme

AS Monaco
1.33
AS Monaco – AJ Auxerre
1X2, Redni del tekme

RC Lens
1.74
RC Lens – OGC Nice
1X2, Redni del tekme

FC Porto
1.25
CS Maritimo – FC Porto
1X2, Redni del tekme

Memphis Grizzlies
1.45
Memphis Grizzlies – Portland Trail Blazers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics
1.27
Boston Celtics – Brooklyn Nets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Golden State Warriors
1.70
Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors
Opis tekme: Obe moštvi imata za sabo zelo zanimivo sezono, ki je polna nihanj. Minnesota se trenutno nahaja na 8. mestu zahoda z 27 zmagami in 26 porazi. To je seveda pod pričakovanji, saj se je ekipa pred sezono okrepila z centrom Rudyem Gobertom. Aktualni prvaki pa se že celotno sezono sestavljajo, sedaj se nahajajo na 5. mestu z 26 zmagami in 24 porazi. To je veliko boljše kot na začetku sezone, ko so bil na mestih 10-13. Warriorsi so sicer sedaj končno v popolni postavi, kar pomeni da bodo morda končno le sestavili nekaj boljši niz rezultatov. Moštvo je na zadnjih petih tekmah zbralo štiri zmage in samo en poraz proti Netsom. Na zadnji tekmi pa so v gosteh premagal OKC z 128:120. Minnesota pa je bila v seriji treh zaporednih zmag. Na zadnje pa so izgubili Sacramento z 118:111. Je pa Minnesota igrala drugo zaporedno tekmo proti “kraljem” in logično je težko dobiti dve zaporedni tekmi proti istemu moštvu. Minnesota in pa Warriorsi sta se letos že pomerila in sicer 27.11.22. Takrat so aktualni prvaki zmagali z 137:114. Minnesota sicer danes igra v domači dvorani, kjer so letos zbrali 18 zmag in 11 porazov. Warriorsi pa so letos na gostovanjih ena slabših ekip v ligi, saj imajo samo 7 zmag in kar 18 porazov. GSW imajo 2 napad in 26 obrambo lige, prav tako pa so prva ekipa lige po doseženih koših iz podaj. To seveda pomeni, da v moštvu žoga lepo kroži in da se igra ekipa košarka. Minnesota pa ima 11 napad in 19 obrambo lige, prav tako pa imajo 12 skok lige. Pri Minnesoti je sicer danes out zvezdnik K.A. Towns, ki je zelo pomemben člen v ekipi. Pod vprašanjem za nastop pa je tudi Rudy Gobert. Obetamo si lahko zelo zahtevno in izenačeno tekmo, težko je napovedati zmagovalca. Morda vseeno dajemo nekaj prednosti Warriorsem.
Stavne kvote: Vse stavne kvote lahko zasledite na športni stavnici 22Bet Slovenija, kjer vas čaka tudi super začetni bonus dobrodošlice.