Včeraj je bil za Slovenski šport velik dan Na kolesarski dirki po Španiji sta blestela Roglič in Pogačar, ki sta dosegla 1 in 2 mesto. Popularni Rogla pa je v skupnem seštevku minut še povečal prednost pred največjimi konkurenti. Sedaj se zdi da lahko samo kakšna okvara ali padec vzame Rogliču skupno zmago na Vuelti. Poleg kolesarstva pa smo včeraj tudi videli veliko domačo zmago nogometašev Slovenije nad Poljsko, bilo je 2:0.

Seveda pa tudi danes potekajo kvalifikacije za nogometno evropsko prvenstvo, tako da bo veliko priložnosti za stavni zaslužek. Poleg nogometa, tudi na SP v košarki danes potekajo zelo zanimive in tudi odločilne tekme. Vse to seveda v današnjem brezplačnem stavnem pregledu, ki vam prinaša nekatere najboljše stave dneva.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Ukrajina
1.30
1 X 2
Litva – Ukrajina

X
3.40
1 X 2
Srbija – Portugalska
Opis: 
Srbe danes čaka tezka naloga, saj igrajo proti zasedbi Portugalske. Čeprav danes Srbi igrajo pred domačimi gledalci so vseeno Portugalci favoriti, verjetno bo kakšna točka za Srbe ze velik uspeh. Za gosteh danes ne bo igral branilec Pepe, vsi ostali pa bodo nared, tudi C. Ronaldo in novi mladi up Joao Felix. Portugalci so v nizu dveh zaporednih zmag, v skupini pa so z 2 točkama šele na 4. mestu. Na drugi strani so Srbi mesto višje, zbrali so 4 točke, vendar z tekmo več. Prvi dve ekipi skupine pa sta Ukrajina in presenetljivo Luksemburg, vendar obe moštvi z kar dvema tekmama več kot Portugalci.

Islandija
1.26
1 X 2
Islandija – Moldavija

Francija
1.08
1 X 2
Francija – Albanija

Turčija
1.02
1 X 2
Turčija – Andora

Borussia Dortmund II
1.25
1 X 2
Borussia Dortmund II – VfB Homberg

Nova Zelandija
1.03
Stava na zmago
Nova Zelandija – Japonska

Brazilija
1.30
Stava na zmago
Brazilija – Češka

Grčija +8,5
1.72
Handicap
ZDA – Grčija
Opis: 
Grki so si v skupinskem delu privoščili poraz proti Braziliji in zaradi tega poraza se bi lahko danes ze poslovili od kolajn. Namreč če danes Brazilija premaga Češko, kar bi se moralo zgoditi, mora potem Grčija nujno premagati ZDA. Kar pa vsi vemo da bo zelo tezka naloga. Tako da v vsakem primeru nimajo Grki časa za kalkulacije in gredo danes na zmago. Američani so sicer na zadnji tekmi odpihnili Japonce, kar je bilo pričakovano. So pa na predzadnji tekmi imeli veliko tezav proti Turkom, kjer so se pokazale vse slabosti ameriške reprezentance. ZDA so letos na prvenstvu brez prvih zvezdnikov, še več, iz All-NBA ekipe imajo samo enega igralca, pa še to in 3 ekipe, govorimo seveda o Kemba Walkerju. Danes proti Grkom čaka američane največji preizkus in pričakovati je izenačeno tekmo. Tudi zmaga Grkov ni izključena, sploh če se bo prebudili aktulani MVP rednega dela lige NBA Gannisom Antetokounmpo, ki je najboljši posameznik na današnji tekmi in verjetno kar na celotnem turnirju. Naš stavni nasvet je stava na Grčijo ob hadnicap stavi +8.5 točke, za kar na športni stavnici 1xbet dobimo kvoto 1.72, pa srečno z vašo stavo.

Spodaj prilagamo še vrhunce včerajšnje tekme med Slovenijo in Poljsko s poljskim komentatorjem 🙂 Lahko samo rečemo da niso komentirali preveč navdušeno, preverite sami.