Pa smo dočakali zopet pravi stavni vikend in danes je športna izbira res široka. Igrajo se namreč vse najboljše nogometne lige na stari celini, ki nam prinašajo kar nekaj derbijev. Več top športnih stav pa seveda preverite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih. Ne pozabite pa tudi na SP v odbojki in pa SP v košarki, kjer je tudi danes veliko stavne izbire.

!POZOR! Na spletni strani pro-stave.com še vedno poteka Bonus promocija! Na Bet-at-home lahko brez predhodnega nakazila brezplačno dobite 5 EUR! Več informacij o voucher promociji tukaj.

 

Maribor
1.60
1 X 2
Maribor – Aluminij Kidričevo
Opis: 
V 9 krogu prve Slovenske nogometne lige nas ob 20:15 uri čaka zelo zanimiv obračun med domačim Mariborom in Aluminijem. So pa vloge tokrat obrnjene saj Maribor na prvenstveni lestvici v hrbet gleda Aluminij. Nogometaši iz Kidričevega so do tega trenutka igrali odlično, kar potrjuje tudi prvo mesto ob 18 točkah. V ligi so do sedaj zabili 10 golov, prejeli pa samo 3. Mariborčani so letošnjo prvenstvo začeli zelo slabo, nekaj posledice je tudi v tem da so igrali kvalifikacije za Ligo prvakov in se niso mogli povsem osredotočiti na ligaško tekmovanje. Bodimo pa tudi realni, maribor je igral zelo slabo, še vedno pa ne igra bleščeče, toda sedaj je Maribor vsaj začel nabirati točke. Maribor je bil v nekem trenutku celo predzadnja ekipa lige, sedaj pa so se dvignili na 5 mesto, zbrali so 12 točk in dosegli 13 golov in jih prejeli 8. Sicer pa sta se moštvi odleta 2012 kar nekajkrat pomerili, Aluminij je v tem nizu samo 2krat premagal Maribor, videli pa smo še 4 remije in kar 11 zmag nogometašev iz Štajerske prestolnice. Poglejmo si še zadnji odigrani tekmi, Maribor je v gosteh z 0:1 premagal neprepoznavne Domzale. Aluminij pa je pred domačimi gledalci premagal Muro z 2:0. Za zmago Maribora dobimo kvoto 1.60, več kvot pa preverite na športni stavnici E-stave.

Manchester United
2.00
1 X 2
Manchester United – Leicester City

Tottenham Hotspur
1.36
1 X 2
Tottenham Hotspur – Crystal Palace
Opis: 
Palace se v tem trenutku nahaja na visokem 4 mestu, medtem ko je Tottenham na 9 mestu angleške Premier lige. Spursi si zato danes pred domačimi gledalci preprosto ne smejo privoščiti izgube točk. Sicer pa so Spursi na dosedanjih medsebojnih srečanjih zbralu 12 zmag, videli pa smo še 4 remije in 5 zmag Palaca. V lanski sezoni smo lahko videli domačo zmago Spursov z 2:0 in tudi gostujočo zmago z 0:1. Tottenham je svojo zadnjo tekmo igral v gosteh proti Arsenalu, bilo je 2:2. Palace pa je v svoji zadnji tekmi igral pred domačimi gledalci, kjer premagal Aston Villo z 1:0. Obeta se zanimiva tekma, ampak vse razen zmage Spursov bo veliko presenečenje.

Wolverhampton Wanderers ali X
1.57
Dvojna priložnost
Wolverhampton Wanderers – Chelsea FC

Juventus
1.70
1 X 2
Fiorentina – Juventus

Inter Milan
1.33
1 X 2
Inter Milan – Udinese

Borussia Dortmund
1.80
1 X 2
Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

FC Bayern München
1.85
1 X 2
RasenBallsport Leipzig – FC Bayern München

Real Madrid
1.25
1 X 2
Real Madrid – Levante

X ali Atletico Madrid
1.26
Dvojna priložnost
Real Sociedad – Atletico Madrid

FC Barcelona
1.48
1 X 2
FC Barcelona – CF Valencia

Paris Saint-Germain
1.20
1 X 2
Paris Saint-Germain – Racing Strasbourg

Srbija
1.09
Stava na zmago
Srbija – Češka

ZDA
1.02
Stava na zmago
ZDA – Poljska