Današnja sobota nam prinaša obilico športa, med drugim se igra druga Slovenska nogometna liga, tenis in pa seveda reprezentančni nogomet. V nogometu bodo tako tudi danes potekale kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo, tako da se splača “naklikati” kar nekaj tekem. Več pa seveda preverite v današnjih stavnih nasvetih, ne pozabite pa tudi, da lahko veliko število tekem pa lahko spremljate z prenosi tekem v zivo na vaših priljubljenih stavnicah.

 

Gorica
2.15
1 X 2
Gorica – NK Radomlje

Manj kot 2,5
2.10
Koliko golov bo doseženih?
NK Dravograd – NK Fužinar Ravne

NK Nafta Lendava
1.33
1 X 2
NK Nafta Lendava – Brda

Romunija
1.30
1 X 2
Ferski otoki – Romunija

Švedska
1.08
1 X 2
Malta – Švedska

Manj kot 2,5
2.00
Koliko golov bo doseženih?
Norveška – Španija
Opis: 
V skupini F nas čaka zanima tekma, ki pa je veliko bolj pomembna za domačo izbrano vrsto. Norveška namreč trenutno zaseda samo 4 mesto, zbrala je 9 točk. To je 1 točko manj od tretje Romunije in dve točki manj od druge Švedske. Ravno zato bodo danes vikingi zeleli vsaj kakšno točko, če ne po tihem upali kar vse tri. Na drugi strani je Španija na prvem mestu in to konkretno, saj je zbrala 18 točk, torej v 6 krogih je nanizala same zmage. Španija je tako ze z eno nogo na evropskem prvenstvu, tudi danes so seveda favoriti za zmago, je pa seveda vprašanje kako motivirani bodo na današnji tekmi. Morda se ravno zato splača staviti tekmo v zivo, da se lahko malo ugotovi ritem same tekme. Tekma se bo sicer igrala ob 20:45 uri na stadionu Ullevaal. Kot smo ze omenili so Španci v super formi in so v nizu 6 zaporednih zmag, na zadnji tekmi so doma z 4:0 premagali Ferske otoke, še pred tem pa v gosteh Romunijo z 1:2. Norveška ni v tako bleščeči formi, na zadnjih petih tekmah je zbrala 3 remije in 2 zmagi. Norveška je na zadnji tekmi v gosteh proti Švedom igrala remi 1:1. Še pred to tekmo pa je doma premagala Malto z 2:0. Ekipi sta se od leta 2000 pomerili na 4 medsebojnih tekmah, 1krat smo lahko videli zmago Norveške in pa 3krat zmago Španije. Obeta se zanima tekma!

Danska
2.20
1 X 2
Danska – Švica

Bosna in Hercegovina
2.15
1 X 2
Bosna in Hercegovina – Finska

Italija
1.18
1 X 2
Italija – Grčija
Opis: 
V 7 krogu kvalifikacijske skupine J nas čaka derbi med domačo Italijo in grčijo. No če med državama poteka rivalstvo pa je malce manjše v nogometu, vsaj trenutno. Italija je namreč z 18 točkami do sedaj zbrala same zmage in je ze skorajda uvrščena na EP. Na drugi strani so Grki do tega trenutka zbrali samo 5 točk, kar zadostuje za predzadnje mesto v skupini. za njimi je samo še palček Liechtenstein z 1 točko. Zanimovo da je z 12 točkami druga v skupini Finska, tretja z 9 točkami pa Armenija. Medtem ko je Bosna z 7 točkami na 4 mestu. Kakorkoli obrnemo pa bo danes vse razen zmage Italije na domačem terenu veliko presenečenje. Grčija ne namreč na zadnjih petih tekmah nanizala 1 remi in kar 4 poraze. Italija je v tem obdobju zbrala 5 zaporednih zmag! Na zadnji medsebojni tekmi smo lahko videli tudi zmago Italije v gosteh pri Grkih z kar 0:3! Kvota za zmago Italije je tako upravičeno samo 1.18.

Alexander Zverev (GER)
1.70
1 2 – Kdo bo zmagal?
Matteo Berrettini (ITA) – Alexander Zverev (GER)

Danil Medvedev (RUS)
1.44
1 2 – Kdo bo zmagal?
Stefanos Tsitsipas (GRE) – Danil Medvedev (RUS)