Pred nami je super stavni vikend in to seveda pomeni, da nas čaka ogromno športnega dogajanja. Kot je v navadi bomo v soboto veliko pozornost posvetili nogometu na stari celini. Torej na delu so nogometne lige: Premier liga, Laliga, Budnes liga, Serie A in druge. Ne bomo pa pozabili niti na domačo prvo nogometno ligo. Zvečer oz. ponoči pa nas čaka tudi nekaj tekem košarkarske lige NBA. Vse top stave dneva pa preverite v spodnjih brezplačnih stavnih analizah.

Chelsea FC
1.35
1 X 2
Chelsea FC – Crystal Palace

Tottenham Hotspur
1.55
1 X 2
Tottenham Hotspur – Sheffield United

Več kot 2,5
1.55
Koliko golov bo doseženih?
Leicester City – Arsenal FC

FC Barcelona
1.20
1 X 2
FC Barcelona – Celta de Vigo

Real Madrid
1.57
1 X 2
SD Eibar – Real Madrid

Več kot 2,5
1.40
Koliko golov bo doseženih?
FC Bayern München – Borussia Dortmund

RasenBallsport Leipzig
1.80
1 X 2
Hertha BSC – RasenBallsport Leipzig

Inter Milan
1.36
1 X 2
Inter Milan – Hellas Verona
Opis: Ne boste verjeli toda v Italiji je danes na sporedu ze kar 12 krog Serie A. Ob 18:00 uri pa drugouvrščeni Inter čaka Verona. Inter je letos veliko čaka ze preživel na prvem mestu, sedaj pa je z 28 točkami na drugem mestu. Do tega trenutka je zbral 9 zmag, 1 remi in 1 poraz. Na drugi strani je Verona začela zelo slabo, sedaj pa je prišla ze do 9 mesta, za kar zadošča 15 točk. Ekipi sta sicer v dobrih formah, Inter je sicer svojo zadnjo tekmo izgubil v Ligi prvakov proti Dortmundu z 3:2. Inter je sicer to tekmo ze vodil, toda potem je nadaljeval z slabo igro in nemci so to izkoristili in zmagali. Črno modri so sicer na zadnjih šestih tekmah nanizali 4 zmage in pa 1 remi ter poraz na zadnji tekmi. Verona je v tem obdobju zbrala 3 zmage, 2 poraza in 1 remi. Inter na zadnjih 9 medsebojnih tekmah proti Veroni pred domačimi gledalci ni izgubil. Čeprav danes seveda za Inter šteje zgolj in samo zmaga. Inter je tako na zadnjih 9 domačih medsebojnih tekmah zmagal kar 8krat! V tem obdobju je bila gol razlika v korist Interja kar 22-5. Sicer pa smo lahko od leta 1996 videli kar 17 medsebojnih tekem, Inter je zbral 14 zmag, videli pa smo še lahko 3 remije in pa 0 zmag Verone. Torej vse razen domače zmage Interja bo danes velik šok. Kvota na Inter je v tem trenutku 1.36, pa srečno z vašo stavno izbiro.

NK Celje
1.72
1 X 2
NK Rudar – NK Celje

Več kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
Maribor – NK Domžale

San Antonio Spurs
1.87
Stava na zmago (ZDA)
Boston Celtics@San Antonio Spurs

New Orleans Pelicans
1.83
Stava na zmago (ZDA)
New Orleans Pelicans@Charlotte Hornets

Chicago Bulls +7,5
1.75
Spread
Houston Rockets@Chicago Bulls
Opis: Bullsi letos ne blestijo, enako pa lahko trdimo tudi za rakete, čeprav imajo na kontu več zmag kot biki iz vetrovnega mesta. Vseeno, danes Bullsi igrajo v domači dvorani in ne bodo enostaven nasprotnik, sploh pa ne za neprepričljive rakete. Houston bi sicer danes moral zmagati, toda ne za veliko število točk. Ravno zato se nam zdi boljša hadnicap stava +7.5 točke na Bullse. Za omenjen stavni tip dobimo na športni stavnici Bet at home kvoto 1.75, kar se splača izkoristiti.