Stavni pregled – sobota, november 30, 2019

0
379
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Obeta se veliko nogometa, predvsem v angleški Premier ligi. Igrajo pa se tudi tekme prve slovenske nogometne lige. Mariborčani bodo doma gostili Triglavski Kranj, medtem ko bo Tabor Sezana doma gostila Aliuminij. Kot vedno pa tudi danes nismo pozabili na košarkarsko ligo NBA, katere prenose v zivo lahko najdete tudi na naši spletni strani.

Maribor
1.11
1 X 2
Maribor – NK Triglav Kranj

Več kot 2,5
1.87
Koliko golov bo doseženih?
Tabor Sežana – Aluminij Kidričevo

Manchester City
1.20
1 X 2
Newcastle United – Manchester City

Chelsea FC
1.28
1 X 2
Chelsea FC – West Ham United
Opis: Chelsea se je v Premier ligi po slabem začetku več kot pobral. Trenutno se nahaja na mestih, ki v naslednji sezoni vodijo v Ligo prvakov. Trenutno to pomeni 4. mesto in 26 točk. West Ham pa se nahaja v spodnjem delu prvenstvene razpredelnice, od 20 ekip Premier lige so na skromnem 17. mestu. Do tega trenutka so zbrali 13 točk ob negativni gol razliki -7. To pomeni da so gostje v coni izpada in da nujno potrebujejo točke. West Ham je sicer v katastrofalni formi, saj je na zadnjih 8 tekmah brez zmage. Na zadnjih šestih tekmah pa je klub zbral 1 remi in kar 5 porazov. Tudi Chelsea ne blesti, toda še vedno je klub v boljši formi kot gostje. Chelsea je na zadnjih šestih tekmah zbral 2 zmagi, 2 remija in 2 poraza. Chelsea sicer proti West Hamu ni izgubil na zadnjih 14 domačih tekmah. Nogometaš Jorginho ima več rumenih kartonov (6), kot katerikoli drugi igralec pri ekipi Chelsea. Medtem ko je Issa Diop prejel 5 rumenih kartonov za West Ham. Ekipi sta se od lena 1993 srečali kar na 48 medsebojnih tekmah, 26 zmag je dosegel Chelsea, videli pa smo še 9 remijev in pa 13 zmag West Hama. Naš današnji tip je zmaga domače ekipe, za kar na športni stavnici 1xBet dobimo kvoro 1.28.

Več kot 2,5
1.42
Koliko golov bo doseženih?
Liverpool FC – Brighton and Hove Albion

Več kot 2,5
1.48
Koliko golov bo doseženih?
Tottenham Hotspur – Bournemouth

Več kot 2,5
1.57
Koliko golov bo doseženih?
Hertha BSC – Borussia Dortmund

Real Madrid
1.48
1 X 2
Deportivo Alaves – Real Madrid

Houston Rockets
1.09
Stava na zmago (ZDA)
Atlanta Hawks@Houston Rockets

Milwaukee Bucks
1.07
Stava na zmago (ZDA)
Charlotte Hornets@Milwaukee Bucks

Indiana Pacers +5,5
1.91
Spread
Indiana Pacers@Philadelphia 76ers
Opis: Phila je danes velik favorit za zmago, čeprav ne smemo odpisati Indiane. Pacersi brez svojega najboljšega igralca Oladipa še vedno niso za staro šaro. Indiana je trenutno 6. ekipa vzhodne konference, na zadnjih 10 tekmah pa je moštvo zbralo kar 8 zmag in samo 2 poraza. Ekipa je prav tako v nizu 5 zaporednih zmag. Phila letos igra malce slabše kot se je to pričakovalo od ekipe, do tega trenutka so zbrali samo 1 zmago več od indiane, kar pomeni 5. mesto vzhodne konference. Phila je sicer v nizu dveh zaporednih zmag, na zadnjih 10 tekmah pa je zbrala 7 zmag in 3 poraze. Phila je na zadnji tekmi premagala tudi letos skromni New York. Pacersi pa so na zadnji tekmi doma premagali Atlanto. Phila je letos pred domačimi navijači še brez poraza (9-0), medtem ko so Pacersi letos v gosteh po 50%, to pomeni rezultat 3-4. Mora lahko Pacersi presenetijo, čeprav Phila doma igra res odlično. V vsakem primeru previdno z stavo.

Sacramento Kings +5,5
1.75
Spread
Denver Nuggets@Sacramento Kings