Tokratni vikend stavni pregled nam prinaša nove reprezentančne akcije v Ligi narodov. Na delu bo tudi Slovenska nogometna reprezentanca, za več pa si preberite v spodnjih stavnih analizah.

Stavni pregled – Sobota

1.52 UEFA liga narodov Armenija – Ukrajina
Tip: 2

3.50 UEFA liga narodov Slovenija – Norveška
Tip: X

2.21 UEFA liga narodov Severna Irska – Kosovo
Tip: 1

1.75 UEFA liga narodov Češka – Portugalska
Tip: 2
Opis tekme: Ob 20:45 uri nas čaka obračun A divizije Lige narodov, kjer se bosta v skupini 2 pomerila domača Češka in pa Portugalska. V tej skupini je še vse odprto, seveda govorimo o boju za prvo mesto, ki zagotavlja napredovanje v izločilne boje. Prva reprezentance v skupini je Španija z 8 točkami. Sledita pa ji današnja tekmeca Portugalska in pa Češka. Portugalska ima na kontu 7 točk in pa gol razliko 7:2. Sledi pa je Češka z 4 točkami in gol razliko 4:7. Češka tako nima več realnih možnosti za prvo mesto, jih pa zagotovo ima Portugalska. Ronaldo in njegovo moštvo je sicer na zadnji tekmi doživelo hladen tuš, saj so v gosteh izgubili proti Švici z 1:0. Sicer pa so v ligi narodov Portugalci premagali še Čehe, Švico in remizirali proti Španiji v gosteh. Portugalska je tako v solidni formi in si danes v gosteh zagotovo želi novih treh točk. Češka republika pa je v seriji dveh zaporednih porazov v ligi narodov. Z 2:0 je Češka izgubila proti Portugalski in pa nazadnje z prav tako 2:0 proti Španiji. Čehi so sicer obe dve tekmi igrali v gosteh, kar zagotovo ni bila lahka naloga. So pa Čehi pred tem še remizirali proti Španiji in premagali Švico, obe tekmi pa so igrali pred domačimi navijači. Portugalska bo imela na današnji tekmi veliko dela če želi vzeti vse tri točke.

Češka nima zmage na zadnjih 3. tekmah proti Portugalski.
Češka ni izgubil na zadnjih 11. domačih tekmah.

Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 4.75. Remi je visok kvote 3.75, zmaga Portugalske pa kvote 1.75 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

3.25 UEFA liga narodov Izrael – Albanija
Tip: X

1.48 UEFA liga narodov Španija – Švica
Tip: 1
Opis tekme: V skupini A UEFA lige narodov nas v drugi skupini čaka tekma Španije in pa Švice. Španija je v najboljšem položaju, medtem ko je Švica praktično že zapravila vse možnosti za napredovanje v izločilne boje. Švica je zadnja reprezentanca v skupini 2 z 3 osvojenimi točkami in gol razliko 2:7. Španija pa je prva ekipa skupine z 8 točkami in gol razliko 6:3. Imajo pa drugi Portugalci boljšo gol razliko a točko manj. To pa tudi pomeni, da je v tej skupini še vse mogoče v boju za prvo mesto. Španija je sicer ligo narodov začela z dvema remijema proti Portugalski in pa Češki. Sedaj pa so dosegli dve zaporedni zmagi. Španija je tako nazadnje premagala Češko z 2:0 in pa Švico z 0:1 v gosteh. Švica pa je omenjeno tekmovanje začela z kar tremi zaporedni porazi. Na zadnji tekmi pa so na domačem igrišču le dosegli zmago proti Portugalski, katero so premagali z 1:0. Sicer pa sta se Španija in pa Švica v svoji zgodovini pomerili na osmih medsebojnih tekmah. Švica pa je Španijo do sedaj uspela premagati samo enkrat in sicer leta 2010 na svetovnem prvenstvu v skupinskem delu tekmovanja. Do sedaj pa smo videli še dva remija in pa kar 5 zmag Španije. Tudi danes so Španci favoriti za zmago.

Španija ni izgubil na zadnjih 8. tekmah v vseh tekovanjihŠpanija ni izgubil na zadnjih 19. domačih tekmah.Švica pa je izgubila tri zaporedna gostovanja

Stavne kvote: Kvota za zmago Španije je 1.48. Remi je vreden kvote 4.20, zmaga Švice v gosteh pa kvote 6.60. Več kvot pa na stavnici Bet at home Slovenija.

2.07 UEFA liga narodov Škotska – Irska
Tip: 1

1.63 UEFA liga narodov Ciper – Grčija
Tip: 2

Stavni pregled – Nedelja

3.40 UEFA liga narodov Danska – Francija
Tip: X