Pred nami so torej reprezentančne akcije, na delu bo tudi Slovenska izbrana vrsta. Sploh v soboto bo zelo pestro dogajanje na evropskih nogometnih zelenicah. Športne stavnice pa vam v nedeljo nudijo tudi stave za kvalifikacije Concacaf, torej v osrednji ameriki in pa v južni ameriki.

Stavni pregled – Sobota

3.30 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Litva – Bolgarija
Tip: X

1.84 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Kazakstan – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

1.30 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švedska – Kosovo
Tip: 1

3.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Finska – Ukrajina
Tip: X
Opis tekme: V skupini D se bosta ob 18:00 uri pomerila domača Finska in pa Ukrajina. V tej skupini je čedalje bolj jasno, da bo na koncu Francija osvojila prvo mesto. Medtem ko se za drugo mesto borijo še vse preostale reprezentance. Ukrajina je trenutno z 5 točkami druga ekipa v skupini, saj imajo gol razliko 6:6. Zanimivo je da je Ukrajina do teh pet točka prišla z samimi remiji, kar je res svojevrsten dosežek. Tretja ekipa v skupini pa je Finska, z prav tako 5 točkami in pa gol razliko 4:5. Je pa tudi treba povedati, da imajo Finci tekmo manj od Ukrajine, tako da bi lahko danes z morebitno neposredno zmago prišli do drugega mesta. Vsi pa namreč vem, da drugo mesto še daje upe na uvrstitev na SP. Zanimivo je tudi, da imata obe reprezentanci na zadnjih petih tekmah podoben izkupiček. Finska je zbrala tri poraze, remi in zmago. Ukrajina pa je v tem obdobju nanizala tri remije, poraz in zmago. Na prvi letošnji medsebojni tekmi smo videli remi z 1:1. Fince je v 89 minuti rešila enajstmetrovka.

Ukrajina nima zmage na zadnjih 4. tekmah.
Ukrajina tudi ni zmagala na zadnjih 10. gostovanjih
Teemu Pukki je najboljši strelec ekipe Finska, dosegel je 3 gole.

Stavne kvote: Top stavnica Bet at home nam za zmago Finske ponuja kvoto 3.35. Remi je vreden kvote 3.10, zmaga Ukrajine pa kvote 2.22.

3.00 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Gruzija – Grčija
Tip: X

1.91 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Škotska – Izrael
Tip: 1

1.02 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Andora – Anglija
Tip: 2

1.09 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Moldavija – Danska
Tip: 2

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Luksemburg – Srbija
Tip: 2

1.34 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švica – Severna Irska
Tip: 1
Opis tekme: V skupini C se pa bosta ob 20:45 uri pomerila Švica in pa Severna Irska. Švicarji so trenutno v zelo dobrem položaju, da bodo na koncu druga ali celo prva ekipa. Do tega trenutka so namreč na 4 tekmah nanizali 8 točk in pa gol razliko 4:1. Severna Irska pa je prav tako na 4 tekmah zbrala 5 točk in pa gol razliko 4:3. Severna Irska bi se tako z morebitni današnjo zmago v gosteh izenačila po točkah z Švico. Tudi v tej skupini pa je prva ekipa favorizirana Italija, ki je do sedaj na šestih tekmah zbrala 14 točk. Severna Irska je sicer zadnjo kvalifikacijsko tekmo odigrala ravno proti Švici. Irska je to tekmo igrala pred domačimi gledalci in remizirala z 0:0. Pred tem pa so irci nanizali še tri zmage in poraz. Švica pa je na zadnjih petih tekmah zbrala dve zmagi, poraz in dva remija. Kot smo že omenili remi proti Irski v gosteh in pa doma proti Italiji, prav tako z 0:0. Švica je izgubila samo 4 od zadnjih 32 kvalifikacijskih tekem za SP ali za EP, kar je res odlična statistika.

Švica ni izgubil na zadnjih 8. domačih tekmah.

Stavne kvote: Spletna strani PartyPoker sports nam za zmago domače Švice ponuja kvoto 1.34. Remi je vreden kvote 4.60, zmaga Irske v gosteh pa kvote 9.60.

1.24 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ferski Otoki – Avstrija
Tip: 2

2.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Madžarska – Albanija
Tip: 1
Opis tekme: Tudi v skupini I je ena reprezentanca kar nekaj točko pred ostalimi. To je Anglija, ki je do sedaj zbrala 16 točk in pa gol razliko 18:2. Presenetljivo pa je na drugem mestu Albanija z 12 točkami. Je pa res da so Albanci do sedaj kar dvakrat igrali z San Marinom, ki je po domače povedano “kanta za nabijanje”, saj imajo gol razliko 1:24. Na drugi strani Madžarska še mora odigrati eno tekmo proti San Marinu. Madžarska je sicer do sedaj zbrala 10 točk in pa gol razliko 12:10. Ekipi sta se sicer srečali ravno dva kroga nazaj, Albanija pa je takrat na domačem igrišču zmagala z 1:0. Madžarska je sicer v tej skupini izgubila samo proti Albaniji in pa Angliji. Madžarska ima na zadnjih petih tekmah sicer samo eno zmago, dva poraza in dva remija. Albanija pa je v enakem obdobju nanizala remi, dva poraza in dve zmagi. Danes je favorit za zmago Madžarska, ki bi se tako lahko maščevala Albaniji za zadnji poraz in jo ob enem tudi prehitela na drugem mestu.

Stavne kvote: Stavnica 22Bet nam za zmago domače ekipe ponuja kvoto 2.01. Remi je visok kvote 3.15, zmaga Albanije pa kvote 3.90.

Stavni pregled – Nedelja

1.71 SP kvalifikacije, CONCACAF Panama – ZDA
Tip: 2

1.97 SP kvalifikacije, CONCACAF Jamajka – Kanada
Tip: 2

1.28 SP kvalifikacije, CONCACAF Mehika – Honduras
Tip: 1

1.45 SP kvalifikacije, CONCACAF Kostarika – Salvador
Tip: 1