Nadaljujejo se torej kvalifikacije za EP v nogometu, obeta se veliko lepih priložnosti za športne stave in visoke stavne kvote. Vse top tekme in stave v živo pa lahko najdete na vaši priljubljeni športni stavnici.

Stavni pregled – Sobota

Nizozemska
1.18
Nizozemska
Irska
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V skupini B še ni vse odločeno, tako da bo današnja tekma še kako pomembna. Sploh za domačo reprezentanco, ki si še ni zagotovila napredovanja na EP. Prva v skupini je namreč Francija z 18 točkami, ki je že uvrščena na Euro. Sledi pa Nizozemska z 12 točkami in gol razliko 10:7. Nato pa je Grčija z prav tako 12 točkami, ki ima še edina realne možnosti za napredovanje na EP. V skupini B pa je Irska že brez možnosti za uvrstitev na Euro, saj so do sedaj zbral kar 5 porazov in pa samo 2 zmagi. Moštvo ima 6 točk in pa slabo gol razliko 9:9. Irska je letos v gosteh zbrala zmago proti Gibraltarju in pa dva poraza. Nizozemska pa je letos doma zbrala dve zmagi in pa poraz proti vodilni Franciji z 1:2. Nizozemska je sicer na zadnji kvalifikacijski tekmi v gosteh premagala Grčijo z 0:1, kar je bila velika zmaga za tulipane in še kako nujna. Irska je na zadnji tekmi prav tako igrala na gostovanju, kjer je dosegla prepričljivo zmago proti Gibraltarju. Irska je bila boljša kar z 0:4 in samo upajo lahko da bodo tudi danes strelsko podobno uspešni. Na prvi letošnji medsebojni tekmi Irske in Nizozemske pa smo videli zmago tulipanov v gosteh. Nizozemska je slavila z 1:2, čeprav je Irska povedla že v 4 minuti. Nizozemska je potem izenačila v 19 minuti in pa povedla v 56 minuti. Posest žoge je bila sicer zelo izenačena, so pa bili Nizozemci nekaj boljši v strelih na okvir vrat Irske. Nizozemska bi morala zmagati, vprašanje pa je samo kako veliko velika bo zmaga.
Stavne kvote: Stavnica 20Bet Slovenija nam za zmago domače favorizirane ekipe ponuja kvoto 1.17. Remi je vreden kvote 6.50, zmaga Irske v gosteh pa je vredna kvote 17.00.

Več kot 5.5
1.71
Francija
Gibraltar
Več/manj 5.5, Redni del tekme

Neodločeno
3.40
Armenija
Wales
1X2, Redni del tekme

Hrvaška
1.14
Latvia
Hrvaška
1X2, Redni del tekme

Belarus
1.60
Belarus
Andorra
1X2, Redni del tekme

Romunija
2.60
Izrael
Romunija
1X2, Redni del tekme

Switzerland
1.32
Switzerland
Republic of Kosovo
1X2, Redni del tekme

Stavni pregled – Nedelja

Spain
1.12
Spain
Gruzija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.70
Škotska
Norveška
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Belgium
1.07
Belgium
Azerbajdžan
1X2, Redni del tekme

Švedska
1.13
Švedska
Estonija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.76
Bosna in Hercegovina
Slovaška
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Portugalska
1.16
Portugalska
Islandija
1X2, Redni del tekme

Luksemburg
1.33
Liechtenstein
Luksemburg
1X2, Redni del tekme

Srbija
1.30
Srbija
Bolgarija
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Kvalifikacije za Euro nam ponujajo tekme 10 kroga, ob 15:00 uri pa se bosta pomerila domača Srbija in pa Bolgarija. V skupini G še ni vse odločeno, tako da bo današnja tekma še kako pomembna, sploh za domačo reprezentanco. V tej skupini se je sicer Madžarska že zagotovila napredovanje na Euro. V drugem najboljšem položaju pa so srbi, saj so trenutno na drugem mestu z 13 točkami in gol razliko 13:7. Na tretjem mestu ima še edina reprezentanca nekaj upanja Črna gora, saj so zbrali 11 točk in gol razliko 8:8. Srbija je sicer na zadnjih petih tekmah zbrala dve zmagi in pa kar tri poraze. Od tega na zadnji tekmi proti Belgiji, ki je bila boljša doma z 1:0, šlo pa je za prijateljsko tekmo. So pa Srbi pred tem v kvalifikacijah premagali ravno Črno goro in jim ako zadali grenak poraz. Bolgarija na drugi strani nima več nobenih možnosti za napredovanje. So zadnja reprezentanca skupine z samo tremi osvojenimi točkami in najslabšo gol razliko 5:12. To pomeni samo tri točke in pa tudi da v tem kvalifikacijskem ciklu še niso zbrali zmage. Bolgarija je sicer na prvi tekmi s Srbijo doma remizirala z 1:1. Bolgarija je na tekmi povedla v 47 minuti, Srbi pa so izenačili šele v sodnikovem podaljšku. Točneje v 96 minuti, gol za remi je dosegel Lazovic. Srbi so na tekmi imeli boljšo posest žog, 62% proti 38%. V strelih na gol pa sta bili ekipi povsem izenačeni. Morda danes Srbe čaka več dela kot pričakuje javnost, vseeno pa bi na koncu morali izvleči tri točke in si tako zagotoviti uvrstitev na Euro, ki bo potekal naslednje leto v Nemčiji.
Stavne kvote: Stavnica 22Bet SLO nam za zmago domače Srbije ponuja kvoto 1.30. Remi je vreden kvote 5.00. Zmaga Bolgarije v gosteh pa je vredna kvote 10.00.