Se še spomnite kako smo se pritoževali nad reprezentančnimi tekmami. Trajale so celih 7 dni in v tem času se ni igral klubski nogomet po celotni Evropi. No mislimo, da ne bomo nikoli več reprezentančni premor gledali z enakimi očmi in ga bomo še kako veseli, tudi v tem trenutki bi ga bili.

V tem trenutku pa se moramo sprijazniti z stavami na prvo Belorusko nogometno ligo, ki je postala prva nogometna liga na svetu. Preverili pa bomo tudi nekaj drugih eksotičnih lig, katera imena vas verjetno ne zanimajo. Poleg nogometa pa smo našli tudi nekaj hokeja, košarke in pa eŠporta. Seveda ne pozabite, da lahko vse stave oz. tekme enostavno poiščete z poljem “iskanje”, ki ga imajo na voljo skorajda vse tuje stavnice.

1.36 FC Shakhter Soligorsk – FC Neman Grodno
Tip: 1

1.35 BATE Borisov – FC Ruh Brest
Tip: 1
Opis: Tekma se začne ob 16:30 uri, tako da jo ne zamudite. Obeta se zelo zanimiva tekma, saj je BATE Borisov letošnjo sezono začel katastrofalno. Red je da je klub obe tekmi igral v gostej, res pa je tudi da je obe izgubil z 2:1 in pa 3:1. Za Bate tako danes šteje samo zmaga in prve tri točke v letošnji sezoni. Domača ekipa je z kvoto 1.35 favorit, toda bila je tudi na prejšnjih dveh tekam, pa smo videli kaj se je zgodilo. Vseeno mislimo, da je prišel čas za prvo zmago domače ekipe.

1.35 Dinamo Brest – FC Slavia Mozyr
Tip: 1
Opis: Tretji krog Beloruske Premier lige nam ob 18:30 uri prinaša tekmo med ekipama Best in Slavia. Brest je letošnjo sezono začel z domačim remijev in pa nazadnje z zmago v gosteh. No Slavia pa je prvo tekmo gosteh izgubila z 3:1, no na drugi tekmi pa je doma premagala Bate z 2:1. To pomeni da je Brest trenutno 5. ekipa lige, Slavia pa se nahaja na 11. mestu. Ekipi sta se od leta 2012 pomerili na kar 16 medsebojnih tekmah. Do sedaj smo lahko videli 9 zmag Dinama in pa 4 zmage Slavije. Po trikrat pa sta se ekipi razšli z remijem. Ekipa Brest doma ne pozna poraza proti ekipi Slavia Mozyr na zadnjih 3. srečanjih. V lanski sezoni pa smo lahko videli gostujočo zmago Bresta z 2:4 in pa remi Slavije v gosteh z 0:0. Torej domači ekipi v lanski sezoni nista izkoristili prednosti, bomo ali jo bo danes Dinamo Brest. Brest sicer ni izgubil na zadnjih 17. tekmah in na na zadnjih 8. domačih tekmah. Poglejmo si še športne kvote stavnice PartyPoker sports. Zmaga domače ekipe je vredna kvote 1.35, remi kvote 4.40, medtem ko za zmago Slavie v gosteh dobimo kvoto 8.00. Pa srečno z vašo stavno izbiro, več kot očitno pa je domača ekipa velik favorit, toda vseeno ni za pričakovati enostavne zmage.

3.88 Energetik Bgu Minsk II – FC Minsk
Tip: X

1.56 Real Madriz – Managua FC
Tip: 2

1.62 Deportivo Ocotal – Las Sabanas CF
Tip: 1

3.00 Juventus Managua – Diriangen FC
Tip: X

1.20 Taiwan Beer – Bank of Taiwan
Tip: 1

1.35 FaZe Clan – forZe
Tip: 1

1.54 Team Vitality – OG
Tip: 1

2.28 fnatic – Ninjas in Pyjamas
Tip: 2