Pred nami je tista prava stavna soboto, ko je ze tradicionalno stavna ponudbo zelo široka. Na delu so tako rekoč vse najboljše nogometne lige na stari celini.

Igra pa se seveda tudi Prva Slovenska nogometna liga. Ob 14:00 tako 23 krog odpirata Olimpija in Rudar. Rudar je na zadnji tekmi dozivel poraz proti Aluminiju, odločilni gol so prejeli v 92 minuti. Rudar je tako ze praktično na poti v drugo ligo. No tudi Olimpija pa je na zadnji tekmi doma šokantno izgubila proti Triglavu.

Maribor je na zadnji tekmi v gosteh premagal zahtevno Muro in se Olimpiji priblizal na samo točko zaostanka. Prvenstvo je tako zopet povsem odprto. Maribor bo danes gostil Sezano, ki so na zadnji tekmi doma premagali Domzale.

Poleg nogometa, pa se igra tudi košarkarska liga NBA. Danes zjutraj po našem času pa sta se pomerila Dragič in Dončič. V Miamiju je slavila domača vročica. Več kot 2000 Slovenskih navijačev je tako videli oba naša zvezdnika na delu. Današnje stave za ligo nba pa v spodjem delu tega članka.

Več kot 2,5
1.62
Koliko golov bo doseženih?
Watford – Liverpool FC

X ali Chelsea FC
1.20
Dvojna priložnost
Bournemouth – Chelsea FC

Lazio Rim
1.55
1 X 2
Lazio Rim – Bologna

CF Valencia ali X
1.33
Dvojna priložnost
CF Valencia – Real Betis

FC Bayern München
1.40
1 X 2
1899 Hoffenheim – FC Bayern München

Borussia Dortmund
1.20
1 X 2
Borussia Dortmund – SC Freiburg

Maribor
1.26
1 X 2
Maribor – Tabor Sežana

NK Olimpija Ljubljana
1.36
1 X 2
NK Rudar – NK Olimpija Ljubljana

Miami Heat
1.33
Stava na zmago (ZDA)
Brooklyn Nets@Miami Heat

Houston Rockets
2.05
Stava na zmago (ZDA)
Houston Rockets@Boston Celtics
Opis: Derbi današnjega dneva v ligi NBA je zagotovo med dvema ekipama, ki sta v zelo dobri formi in na visokih mestih, sicer vsaka v svoji konferenci. Kelti iz Bostona so na zadnjih 10 tekmah zbrali samo 2 poraza in so v seriji 2 zaporednih zmag. Enako kot Boston so tudi rakete na zadnjih 10 tekmah zbrale samo 2 poraza in so v super seriji petih zaporednih zmag. Rakete bodo igrale v polni postavi, pod vprašanjem je samo Eric Gordon. Pri Bostonu pa bo manjkal prvi organizator igre Kemba Walker, ko bo out vsaj do 3. marca. Pod vprašanjem pa sta tudi R. Williams in pa priljubljeni Taco Fall. V odsotnosti Kembe pa v dresu keltov blesti Jayson Tatum. Igralec se razvija v pravega all star igralca, praktično podobno kot Durant lahko zadeva iz vseh položajev in ob enem igra odlično v obrambi. Tatum je za zadnjih 4 tekmah dosegel po 28, 41, 36 in 33 točk. Tudi pri raketah po novem blesti Russell Westbrook, ki je po zadnjih menjavah v klubu, povsem zaživel. Rakete igrajo praktično brez pravega centra, tako da ima sedaj Rusell vedno izpraznjeno raketo, kar pomeni, da lahko sedaj neomejeno dosega koše v sami blizini obroča. Russel je na zadnjih treh tekmah dosegel 21, 34 in 33 točk. Na zadnji medsebojni tekmi z Bostonom pa 36 točk. Tekma se je sicer igrala 2. decembra. Tekmo je sicer doma zmagal Houston z 116-105. James Harden je dodal tudi svojih 42 točk. Houston je takrat prekinil niz 7 zaporednih zmag keltov. No sedaj pa rakete igrajo še boljše, tako da imajo lepe moznosti, da zmagajo tudi danes v gosteh. Kvota za zmago Houstona v gosteh je 2.05, več pa na stavnici Bet at home.

Portland Trail Blazers
1.95
Stava na zmago (ZDA)
Portland Trail Blazers@Atlanta Hawks

Memphis Grizzlies
3.00
Stava na zmago (ZDA)
Los Angeles Lakers@Memphis Grizzlies