Stavni pregled – sobota, 28 marca, 2020

0
194
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Tudi danes bo svet nogometa reševala drzava z imenom Belorusija. Gre za eno redkih drzav, v kateri se še vedno igra logaški nogomet in pa edino v celotni Evropi. No preverili pa smo tudi ostalih nogometnih tekem po Evropi in pa ligaške tekme v osrednji Ameriki. Ne pozabite tudi na prenose tekem v zivo, ki jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Poleg športnih stav pa se lahko zabavate tudi z igranje ostalih Iger, kot so: Poker, Online Casino, Bingo in več.

1.63 Slutsksakhar Slutsk – Dinamo Brest
Tip: 2

1.37 FC Slavia Mozyr – BATE Borisov
Tip: 2
Opis: Gre za šele drugi krog letošnje nove sezone prve Beloruske lige. Danes se bosta pomerila domači FC Slavia in pa vsem poznani BATE Borisov. Papirnati favorit je seveda BATE, mi pa bomo preverili če je to tudi opravičeno. Domači klub je letošnjo prvo tekmo prav igral v gosteh in zmagal z 3:1. No BATE Borisov je tudi prve tekmo igral v gosteh in doživel poraz. Na koncu je bil boljši domači BGU MInsk z 3:1. Bate je na tej tekmi tudi bil velik favorit, saj je imel kvoto za zmago samo 1.24. Današnja kvota ekipe BATE Borisov za zmago je 1.37. Remi pa je vreden kvote 4.50, medtem ko za zmago domače ekipe dobimo kvoto 6.80. Vse ostale kvote pa preverite na športni stavnici e-stave. Moštvi sta se sicer od leta 2012 pomerili kar na 13 medsebojnih tekmah. Slavia pa je do sedaj samo 1krat premagala BATE. Videli pa smo še 2 remija in pa kar 10 zmag BATE Borisova. Tudi zaradi te statistike je BATE danes velik favorit, da vzame vse tri točke. BATE si tudi ne sme privoščiti dveh zaporednih porazov. Prejšnjo sezono je Bate Borisov dobil obe tekmi proti ekipi Slavia Mozyr (4-0 doma in pa 2-1 na gostovanju). Torej na gostovanju le ne moremo pričakovati tako gladke zmage ekipe BATE. Vsekakor pa smo na zadnjih medsebojnih tekmah videli veliko število golov: 4:0, 1:2, 2:0, 0:6, 0:0 in pa 2:1. Torej tekme med današnjima tekmeca se le redko končajo brez zadetkov. Je pa Slavia Mozyr zmagala na 3. zaporednih domačih tekmah in seveda v moštvu upajo, da bi danes vzeli vsaj kakšno točko. V sakem primeru se obeta zanimiva tekma.

2.91 FC Minsk – FC Dinamo Minsk
Tip: X

3.50 FC Gorodeya – FC Shakhter Soligorsk
Tip: X
Opis: Domači klub je sezono začel z porazom v gosteh z 1:0. Gostje pa so tudi prvo tekmo izgubili in to pred domačimi gledalci proti ekipi Belaz Zhodino z 0:1. Tekme prejšnje sezone: 0-0 (Gorodeya doma) in 1-0 (Shakhter doma). Shakhter je sicer rahli favorit – kvota 1.64, toda obeta se zelo izenačena tekma. Od leta 2014 smo sicer lahko videli 9 medsebojnih tekem. Gorodeya pa še ni dosegla zmage, videli pa smo še 2 remija in pa 7 zmag ekipe FC Shakhter Soligorsk. Na teh medsebojnih tekmah domača ekipa na tekmo dosega 0.22 gola, gostje pa 1.33 gola na tekmo. Golijade torej ni za pričakovati. Srečno z vašo stavno izbiro, naš nasvet pa bi bil manj kot 2.5 gola na tekmo.

1.45 Neman Grodno – FC Vitebsk
Tip: 1

1.85 Managua FC – Diriangen FC
Tip: 1

3.27 Real Madriz – Deportivo Ocotal
Tip: X

1.16 Real Esteli – Las Sabanas CF
Tip: 1