Današnja stavna sobota nam bo prinesla obilico stavne zabave. Igralo se bo veliko nogometa na stari celini vendar tokrat bolj kot ne drugoligaška tekmovanja. Več o tem kdo igra s kom pa si lahko ogledate v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

1.94 Fulham FC – Sheffield Wednesday
Tip: 1

1.55 Stoke City – Brentford
Tip: 2

1.78 Swansea City – Bristol City
Tip: 1

1.49 AC Milan – Bologna FC
Tip: 1 – AC Milan je s prihodom Zlatana v klub pošteno dvignil krivuljo svojih rezultatov navzgor. Ekipa se trenutno nahaja na 7. mestu in se bori za evropsko vozovnico. V zadnjem obdobju so v odlični formi saj so na zadnjih 5 tekmah zmagali kar 3 krat in zgolj 2 krat remizirali. V sem obdobju so denimo s kar 4:2 premagali Juventus, ki bo skoraj gotovo novi stari prvak Italije. Bologna pa se na prvenstveni lestvici nahaja na 10. mestu in je na zadnjih 5 tekmah 3 krat remizirala, 1 krat zmagala in 1 krat izgubila. AC Milan ima torej danes lepo priložnost, da doseže novo zmago. Milančani so tudi precej uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Naš stavni tip je torej jasen zmaga AC Milana.

3.30 Norwich City – Burnley FC
Tip: X

2.55 Middlesbrough FC – Cardiff City
Tip: 2

1.96 Queens Park Rangers – Millwall
Tip: 2

2.06 Blackburn Rovers – Reading FC
Tip: 1

1.32 Arsenal FC – Manchester City
Tip: 2 – V polfinalu FA pokala se bosta danes med sabo udarila Arsenal in Manchester City. Na stavnicah so sinje modri absolutni favoriti. Sinje modri so tudi trenutno v boljši formi saj na zadnjih 5 tekmah beležijo 4 zmage in 1 poraz. Arsenal pa je na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagal, 1 krat remiziral in 1 krat izgubil. Je pa Arsenal denimo na zadnje prekinil niz slabih rezultatov proti Liverpoolu in jih premagal z 2:1. Zakaj govorimo o tem? Ker je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah vedno slavil Manchester City. Arsenal je nazadnje sinje modre premagal pred skoraj 4 leti na prijateljski tekmi z 3:2. Zadnje dve prvenstvene tekme sta se končali z gladko zmago Man. Citya in sicer obe dve s 3:0. Tudi danes pričakujemo nekaj podobnega zato je naš stavni tip zmaga Manchester Citya. Stavno kvoto za porebitno pesenečenje pa preverite na 1xbet stavnici.

1.40 Hellas Verona – Atalanta Bergamasca Calcio
Tip: 2

2.43 Athletic Bilbao B – CD Badajoz
Tip: 2

2.32 CD Castellon – UD Logrones
Tip: 2