Tudi danes se igra res veliko število tekem Lige Narodovo. Danes ob 20:45 uri bo na delu tudi Slovenska reprezentanca. Slovenija bo seveda poskušala narediti korak naprej proti prvemu mestu v skupini C, kar seveda v prihodnosti lahko pomeni uvrstitev na SP v Katarju. Več o tej tekmi pa v spodnjih stavnih analizah, ne pozabite pa tudi na stave v živo, ki vas čakajo na vaši priljubljeni športni stavnici.

1.71 Severna Makedonija – Estonija
Tip: 1

1.40 Nizozemska – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

3.10 Turčija – Rusija
Tip: X

2.08 Wales – Irska
Tip: 1

1.81 Albanija – Kazakstan
Tip: 1

1.30 Danska – Islandija
Tip: 1

2.25 Belgija – Anglija
Tip: 1
Opis: Derbi dneva bo zagotovo tekma med Belgijo in Anglijo. Tekma se bo igrala ob 20:45 uri. Belgija bi si lahko z današnjo zmago in ob ugodnem razpletu na tekmi Danske in Islandije, že zagotovila prvo mesto. Belgijci so namreč prva ekipa skupine, do sedaj so zbrali 3 zmage in 1 poraz, vse od ob gol razliki 10:4. Na drugu strani je Anglija do sedaj zbrala 7 točk, to pomeni dve točki manj od Belgije. Enako število točko kot Anglija pa ima tudi Danska. Anglija je na zadnji tekmi lige narodov izgubili proti Danski in to doma z 0:1. Pred dnevi pa so na zadnji prijateljski tekmi z 3:0 premagali Irsko. Na drugi strani je Belgija na zadnji tekmi lige narodovo v gosteh z 1:2 premagal Islandijo. Na zadnji prijateljski tekmi pa z 3:0 Irsko. Ekipi sta se nazadnje pomerili 11.10.2020 in sicer v ligi narodov. Takrat smo lahko videli domačo zmago Anglije z 2:1. Na tej tekmi smo videli dve dosojeni enajstmetrovki v korist vsake ekipe. Preverimo še aktualne kvote športne stavnice Bet365. Stava na zmago domače Belgije je visoka kvote 2.25. Za remi dobimo kvoto 3.30, medtem ko za zmago Anglije dobimo kvoto 3.20.

1.29 Avstrija – Severna Irska
Tip: 1

3.20 Madžarska – Srbija
Tip: 1

1.87 Slovenija – Kosovo
Tip: 1
Opis: Pred mesecem dni sta se omenjeni reprezentanci ze pomerili, takrat je Slovenija zmagala z 0:1. Edini strelec za našo reprezentanco je bil Haris Vuckic. Omenjeni nogometaš igra v Zaragozi in ima trenutni nekaj težav z gležnjem, na zadnji tekmi tudi ni igral za Slovenijo. No tokrat pa je ze pridno treniral in bo danes nared za igro. Danes pa ne bo igral Jon Gorenc, ki ima zdravstvene težave, nekaj težav pa ima tudi Benjamin Verbič. Danes zagotovo tudi ne bo zaigral Jaka Bijol, vzrok pa so kartoni. Poglejmo si še trenutno lestvico skupine C, kjer se danes igra 5 krog. Slovenija je trenutno z 10 točkami prva, do sedaj so zbrali remi in na zadnjih treh tekmah tri zmage. Na drugi strani je Kosov 3. ekipa skupine. Na zadnjih štirih tekmah so zbrali dva poraza in dva remija. Kosovo je sicer na zadnji tekmi Lige narodov remizirali z Grčijo, bilo je 0:0. Na zadnji prijateljski tekmi pa so izgubili z Albanijo, bilo je 2:1. Še zanimiv statistični podatek, tako Slovenija kot Kosovo je na zadnjih petih tekmah videlo ob polčasu in koncu tekme enak rezultat. Preverimo še trenutno kvote športne stavnice Bet at home. Zmaga Slovenije na domačem igrišču je vredna kvote 1.87. Remi kvote 3.10, medtem ko za zmago Kosova dobimo kvoto 5.00.

1.32 Moldavija – Grčija
Tip: 2

1.66 Italija – Poljska
Tip: 1