Stavni pregled – sobota, 11 januarja, 2020

0
228
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Pripnite si varnostne pasove, saj se danes končno nadaljuje elitna nogometna Premier liga, ki nam ze danes ponuja super derbi med ekipama Tottenham in Liverpool. Šlo bo tudi za trenerski obračun dveh karizmatičnih trenerjev. Govorimo seveda o jurgenu kloppu in jose mourinhou. Obeta se torej zanima tekma več pa v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih. Seveda pa tudi danes nismo pozabili na košarkarsko dogajanje v elitni ligi NBA. Tudi jutri zjutraj po našem času se bo igralo lepo število tekem. Danes zjutraj pa smo zal videli poraz Dragičevega Miamija in Lukatovega Dallasa.

Arsenal FC
1.85
1 X 2
Crystal Palace – Arsenal FC
Opis: V 22 krogu Premier lige nas čaka obračun med domačo ekipo Palaca in Arsenalom. Tekma se bo igrala ob 13:30 uri na stadionu Selhurst Park. Ne boste verjeli toda Palace je trenutno na ligaški razpredelnici mesto pred Arsenalom. To je 9. mesto, Palace je do tega trenutka zbral 28 točk. Na drugi strani ima Arsenal do tega trenutka 27 točk in prav tako kot današnji gostitelji negativno gol razliko. To vse kaze, da so topničarji imeli do tega trenutka zelo slabo sezono, morda pa se pred klubom vendarle boljši časi. Ne govorimo seveda o boju za naslov, toda vsaj o vrnitvi med top4 mesta in boljših igrah. Arsenal je v seriji dveh zaporednih domačih zmag, med drugim je premagal tudi M. United z 2:0. Arsenal bi tako lahko danes v gosteh prišel do tretje zaporedne zmage. So pa topničarji letos v gosteh neprepričljivi, 2 zmagi, 5 remijev in 3 porazi. Tudi Palace ni v dobri formi, na zadnjih šestih tekmah je nanizal 3 remije, 2 poraza in samo 1 zmago. Sicer pa smo na zadnjih šestih medsebojnih srečanjih lahko videli 2 zmagi Arsenala in 2 zmagi Palaca ter po 2 remija. Arsenal tudi ni izgubil zadnjih 5 gostovanj, todaj kaj ko jih tudi zmagal ni veliko. Poglejmo si še stavne kvote stavnice PartyPoker. Zmaga Arsenala v gosteh je vredna kvote 1.85, remi kvote 3.80, medtem ko za zmago domače ekipe dobimo kvoto 4.30. Naše mnenje je da je Arsenal v čedalje boljši formi, medtem ko Palace v formi pada. Glede na večji talent v ekipi topničarjev bi lahko danes videli gostujočo zmago Arsenala. Pa srečno z vašo stavno izbiro.

Chelsea FC
1.30
1 X 2
Chelsea FC – Burnley

Leicester City
1.62
1 X 2
Leicester City – Southampton FC

Manchester United
1.36
1 X 2
Manchester United – Norwich City

Več kot 2,5
1.95
Koliko golov bo doseženih?
Wolverhampton Wanderers – Newcastle United

Več kot 2,5
1.62
Koliko golov bo doseženih?
Tottenham Hotspur – Liverpool FC

Več kot 2,5
1.80
Koliko golov bo doseženih?
Cagliari – AC Milan

Lazio Rim
2.05
1 X 2
Lazio Rim – SSC Napoli

Inter Milan
2.10
1 X 2
Inter Milan – Atalanta

Boston Celtics
1.25
Stava na zmago (ZDA)
New Orleans Pelicans@Boston Celtics

Oklahoma City Thunder
1.87
Stava na zmago (ZDA)
Los Angeles Lakers@Oklahoma City Thunder

Denver Nuggets
1.12
Stava na zmago (ZDA)
Cleveland Cavaliers@Denver Nuggets
Opis: Čisto na hitro povedano, Denver je v čedalje boljši formi, kar pomeni tudi 2. mesto zahoda, takoj za Lakersi. Da sploh ne govorimo o veliko bolj talentiranem moštvu, kot ga premore Cleveland. Konjeniki so tudi letos brez moznosti za končnico in vse razen zmage Denverja pred domačimi gledalci bo pravi mali šok.

Milwaukee Bucks
1.47
Stava na zmago (ZDA)
Milwaukee Bucks@Portland Trail Blazers